Get Adobe Flash player

brue

The X
 • Content count

  4,557
 • Joined

 • Last visited

About brue

 • Rank
  Корњача са Галапагоса

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

11,069 profile views
 1. Занемарити наслов
 2. Не видим да се овде причало о овој игри... или је можда у неком другом делу форума. Извињавам се ако је тако. Тек данас сконтах ово, нисам ни чуо да праве или бар нисам запамтио. Изгледа... брутално.
 3. Wtf, па сад можемо ладно у CVије да уписујемо да имамо макар B1 level санскрита :) Додатак, фин интервју
 4. Тооооо, само да буде макар на нивоу првог дела:
 5. Ево људи, опробајте се https://gurushots.com/
 6. :(
 7. Јбга, уваљује се оно што клијенти "воле", тј оно за шта су тренутно програмирани. И ја се усерем кад ми кажу зелена енергија :)
 8. Кад смо већ код прежваканих тема
 9. Фатсо, не продају кнедле са тим, него посебно џем од шипрука, дрењине и трњине. Ко зна где да набере, има их доста. Ниједна од тих ствари не може да се индустријски производи... тј, можда може, али нико то до сада није урадио. Најчешће су дивље, расту "около". Сигурно не иде нико да их прска и ђубри. Имаш нпр фудексов ајвар који је без конзерванса и додатака. Укратко, имаш хвала богу још увек ствари које јесу како пише, јер је могуће то извести (у крајњем случају, натрпају шећер и мирни су, а то опет и јесте без адитива и конзерванса "правог"), бар за толике или пре толицне количине. Ја сам говорио о тих 10-20 варијација на тему кнедла, који јесу, бар мени сладокусцу, добра идеја. Нисам ишао пробао те кнедле, нити ћу, тако да не могу да кажем да јесте или није хипстерски долазак тамо. Мој не би био, тј ишао бих макар први пут због ждрања, а не зато што је "ин".
 10. Тек сад видех ово (пасивни крајеви). Па ово је изврсна идеја, надам се и укусна. Ово за џем је исто одлично, јер се ради стварно о "самониклом" али заборављеном воћу - шипурку (и даље популаран), дрену и трњини. Драго ми је да неко у овом времену прежваканих идеја, стварно направи нешто ново. Није баш све само хипстерај.
 11. Можда неко воли и ове приче
 12. колач у тигању? :)
 13. Санса изашла из ормара?