Ste

The X
 • Content count

  2,224
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Ste

 • Rank
  )
 • Birthday 02/09/1987

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

9,327 profile views
 1. Pozdrav, problem je sledeći: Imam dva gmail akaunta, hoću da koristim npr. email contact@mojdomen.rs na oba gmail accounta. Ali kada popunim u opcijama u oba gmail akaunta pop3 informacije sa contact@mojdomen.rs , samo na jedan gmail stiže mail(onaj koji se prvi refresuje) Nadam se da sam makar malo bio jasan.
 2. DRAGULJ JE IGRA . Ako me neko pita kad(ako) budem imao 70 god, igre koje su obelezile tvoju mladost, uvrstio bih RimWorld u rangu fallout 1/2, kerbal space program, i td.
 3. Au jebem ti sunce i mesec i sve u tri lepe. 12h neprekidne igre sa pauzama do toaleta, 3 cigare samo za taj period. IGRA JE PAKAO. Posle n puta počinjanja ispočetka, probanja raznih modova i te početne agonije. Upalim prvi scenario, tri karaktera, nabodem im neke osobine da se uklopi sve to lepo u igru i u neki role play. Početak odličan, i kako ne bi posle toliko newgameova, izgradim se, krece struja, stabilna proizvodnja svega, 6 ljudi, sve funkcioniše. Napadne me u toj idili neka opaka bagra, njih trojica, jedan ima neke jebene incendiery granate koja jebeno prži dosta mape, drugi snajper, i treći utoku. Dok moja malenkost ima jednog mid-range shootera sa dedinom puškom i 3 bufala i jednom divljov svinjom koji ga slušaju, jednog low-range shutera sa pištoljem koji jedva radi, imam dvoje koji neće da učestvuju u borbi, jedan se plaši, drugi pacifista i još dve babe sa plastičnim noževima koje imaju 0 skill na melee. Burazeru kada su krenuli da šibaju po nama, ali sam ja napravio taktiku, da glavni baja sa svim silnim živuljkama bude na njihovom flanku, a ove babe u smrt da pošaljem dok ovaj mali pederko sa pištoljčićem pucka na bandite. I uspelo je! bufalo je ispao car napao je tog lika sa incendiery louncherom, dok ga je dedina puška ubila, kolonija je gorela ali i obnovljena ubrzo. Sve je lootovano, popravljano, unapredjeno! I sve bi to bilo lepo da podivljali rakun nije upao na posed i krenuo sve da napada, i ja se napravio pametan dao glavnom baji incediery louncher da napadne ludog rakuna, i sam sam sebi spalio pola kolonije dok je životinja udarala po vratima a ova budala ga gađala iz bašte, bez struje, istrulila hrana dok sam napravio, pičke materine. jebem ti igru
 4. Greška. Ja igram jedno 6-7 god. Ranije sam bio u sekretariatu , ako ti znači nešto. Trenutno Addicted To Sljivovica. Pak Tan Sao i jsaw ingame
 5. ako te zanima wh space, kontaktiraj me
 6. U nekoj gamerskoj grupi sam na fejsu. Ludaci sa prostora bivse juge, svi postovi su im na ovu temu. Vece pozitivno napusavanje na nacionalnoj osnovi nisam video nigde. Bio sam par puta na teamspeaku, pakao su.
 7. Moj savet ti je da brises tog demona, ja sam uspeo do diamonda, nekih 3150 i pao na 2700, posle sam hteo da se pojedem dok sam se vracao preko 3000 preko. Onda sam u trenutku shvatio:"šta će mi to u životu kada već ne mogu da se kontrolišem" Srećno!
 8. Izbrisao sam i prestao da igram, overwatch, smite, rocket league i jos jedno pet drugih igara koje jedu zivot. Osecam se kao da sam prestao da se drogiram.
 9. Inace posle katastrofalne 6. epizode, poslednje dve lice na nesto(i tu najvise iz serije izvlace dva velikana), ako izuzmemo dvojicu retardiranih tehnicara i celu situaciju sa njima i Mev, d-no.
 10. Sansa ista ko ona nasa glavata pevaljka sto je osvojila neki realiti xD
 11. Epizoda je krsh. ^^
 12. Ne moras biti Hodorovski da bi video sta je bedno u epizodi. Pocev od retardiranog sklopa muzike i scene, neubedljivih glumaca, retardiranih dijaloga. Scena kada azijski baja sprovodi Maeve kroz ceo proces mi je lol wtf, pa bilo koji malo iskusniji reditelj posle univerziteta bi bolje sklopio. Od wow momenta u pocetku serijala(iskljucivo zbog lokacije, price, glumaca) do mediocre bullshita koji cu nastaviti da gledam najverovatnije zbog tog wow momenta u pocetku. Ed Haris vadi malo atmosferu, ali Hopkins je previse bled. Tragicna je 6. epizoda. edit: a Lex mi je tragican takodje sa ovim izjavama, kopa bunar gde nema vode, lud lik maksimalno.
 13. Upravo odgledao 6. epizodu i