Jump to content

CRNAC_U_TUNELU_

The X
  • Posts

    818
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CRNAC_U_TUNELU_

  1. Jel su ti izleteli iz Vuka Vrcevica? Tu se zavlace vec godinama ...
  2. Mislim da nove generacije kartica ispod gtxa 1080 i 1070 nista znacajno nisu donele. Blagi pad cena za dug vremenski period a preformanse marginalne. Ne vidim poentu da dajem 300evra za karticu koja u realnosti daje malo jace preformanse od 970. Mislim da svako ko se necka na toj granici treba da doda jos 100evra i kupi gtx 1070, jeste overkill za 1080p ali ako sutra planira prelaz na 1440p lepo ce terati sve na 60fps lock-u. U suprotnom cene moraju biti nize da se opravdaju ove preformanse.
  3. kad mu udjes u kucu ne garantuje nizasta
  4. Takdjer, nisam pogledo nista ni za h&s ni b&w, cekam oktobar da ih odigram zajedno u cugu :) Da li ce ovo biti poslednje sto cemo videti iz sage? Ekonomski suicid ako prekinu. Iskreno se nadam da ce da nastave, ne znam u kom toku niti kako, nek samo nastave!
  5. Iskreno preporucujem da ne zaobilazis keca, jeste malo mator al je odlican! Kao sto rece Thunderstorm, upoznaj se sa pricom i likovima i uzivaces u trojci maksimalno ;)
  6. Onda je red da je kupis! :) Meni je gog skinuo 7,5gb, ne znam kako je tebi pip 2gb i kusur...
  7. Vudu, koju plocu da uzmem sa kojom ce lepo da radi FX8320,EDIT: planiram klok na 4.0GHz.
  8. Na prodaju cuveni trio iz Robotecha ili Macrossa kako ocete :) Modeli su Yamato 1/60 razmera VF-1J Hikaru v1 VF-1A Max v2 VF-1A Kakizaki v2 Slike: http://postimg.org/image/ubda98eyh/full/ http://postimg.org/image/4rb02stkp/full/ Koga zanima kako izgledaju u alt modovima: http://s291.photobucket.com/user/shaorin-chan/media/1-60%20VF-1J%20VALKYRIE/220039208_o.jpg.html Stavicu ih na ebay, pa ajd da vidim prvo dal neki domacin zeli da ih uzme. Info na PM EDIT: prodata su sva 3
  9. Jel ima neko ideju kako ce funkcionisati ove ekspanzije? Verovatno ce biti standalone kampanje nevezane za main story. Da li ostaje isti lvl i oprema ili kako?
  10. Probaj da vidis da li Gremist ima recept, nalazi se na Ard Skelligu blizu pecine Emiriona, mislim da ga je i onaj Pellar imao.
  11. Gangs of Novigrad nece se ubagovati, ali ce biti fail ako odes po Whoreson Juniora pre nego razgovaras sa Cleaverom, Mora se gledati questlog redovno posle kvestova, ima dosta bagova i logova u kvestovima koji ce biti failovani iako si ih uradio, na primer kod kvesta Magic Lamp, onda Battle of Kaer Morhen i jos par njih. Kad je izaso 1.05 patch kvest Novigrad, closed city mi je otisao u fail log iako sam ga odradio. Jebeno je kad igras par sati, i onda primetis fail kvest a moras da vracas 10 sati unazad igru da bi ispravio... Ako ne zelis ovaj kvestu u fail logu, mozes da odradis kvest Kings Gambit, pa onda Contract u svetioniku The Phantom of Eldberg, nemoj da pokreces fajt u krcmi, i sve ce biti u redu, lik koji ti daje Contract nece poginuti i neces ni trigovati Cave of Dreams.
  12. Dakle ne vidis DLCove na gogu? Hmmm, probaj reinstall jebem li ga... Sve dlc-ove sto instaliras odu direktno u igru, a one alternate look za ribe, se aktiviraju iz menija kad udjes u igru. novi dlc http://gamingbolt.com/the-witcher-3-skelliges-most-wanted-quest-skellige-armor-set-dlc-now-available The Witcher 3: Wild Hunt will receive a major content update later this year with Hearts of Stone releasing in October. There will also be a new update for both consoles and PC which will add even more fixes to the base game in the coming days so stay tuned for more information. Definitivno ne treba igrati ko moze da se strpi , dok ne poizlazi sve ovo :)
  13. Nema igra nikakve sad katastrofalne bagove koje ubijaju igru i igrivost, cisto sitnice. Mora Death March da bude tezi, ovo je dosta lako....
×
×
  • Create New...