Jump to content

juicer.

The X
  • Posts

    2,525
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

juicer. last won the day on April 27 2014

juicer. had the most liked content!

Reputation

90 Snašao se

About juicer.

  • Birthday 05/28/1985

Retained

  • Member Title
    4:20

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Recent Profile Visitors

11,105 profile views
  1. Naime, Posto sam oduvek hteo da prodjem ceo svet , nasao sam i posao koji mi to omogucuje kao i pola srbije zaposlih se u Emirates avio kompaniji, sad zelim i da to ovekovecim za sva vremena , i vec neko vreme ucim premiere i video editing in general. Plan mi je da krenem da vlogujem, ne znam da li se neko bavi necim slicnim tome if jes pliz kam forvard, ali pitanje koje imam je da li posecujete neke video editing forume gde mogu da pitam sve sto mi nije jasno. Ljubi brat :))
  2. E do kurca taman sam se ponadao da cu da ustedim neke pare ;/ al hvala na savetu u svakom slucaju, onda ipak uzimam gpu.
  3. Gracias Zwerko stvarno zahvalan za info, hteo sam da uzmem grafu od 250$ tako da to sad sipam u ram i ostaje kusur, ljubi brat :)) !!!
  4. Gracias Zwerko , receno mi je da za premiere sve sto je potrebno je zver proc, ssd i brdo rama i da grafa nema neke bitne veze sa tim, true or false ?
  5. Drugari dajte preporuku za Grafu, suzio sam izbor na RX480 ili 1060, glavna upotreba je Adobe Premiere/After effects, dajte neki savet ne mogu da citam 3000 reviewa otpale mi oci i opet nista skapirao nisam.
  6. Upravo sam uspeo da namestim, izgleda je problem bio posto sam koristio 2 monitora i TV, i sad iako diskonektovan komp je mislio da je drugi monitor zapravo TV. I sad sam uradio duplicate desktop saTV koji nije konektovan i monitor br 2 spojio ih u jedan i dobio ono sto mi treba, o rakijo prepecenico, hvala vam u svakom slucaju.
  7. Jedan je na DVI drugi na HDMI :/ Ne znam, povraca mi se sad cu da reinstaliram ceo win ;/ Najvise me nervira sto sam uspeo u jednom momentu da ga nateram da radi kako treba neka kombinacija rezolucija i settinga i sad vise ne mogu da skontam.
  8. win 7 radeon r7 Probao sa win + p i dve opcije ne moze da izbaci, a na dve dobijam ovo sto sam gore naveo.
  9. E ovako posle xy sati pokusavanja da resim problem, rur mi ostaje kao zadnja nada, Imam dva monitora, i sta god radio mogu da dodjem samo do dva settinga, 1) extended display , gde su dva displeja kao jedan workspace. 2) cloned display , gde su oba jeli klonirana Potrebno mi je da imam desktop na jednom i kada otvorim Premiere recimo on bude samo na jednom, a da drugi sluzi za drag and drop drugih appova, VLC player, browser sta vec. Ko mi pomogne poljubim ga u jaje po izboru, stvarno sam ocajan, jednom sam uspeo da dodjem do toga ne znam ni sam kako, i sad sta god radio ne mogu. Mislim da ima neke veze sa rezolucijama, ali ne mogu da izvalim korelaciju.
  10. Prijatelji braco kumovi Krenuo sam da ucim Premiere, Potreban mi transition/title plugin pack, ako mozete da uputite postenog coveka negde, bog vam dao srece zdravlja.
  11. Hahah :) Pa malo da se razonodim u slobodno vreme :) Bukvalno nisam mogao da verujem da glupa igrica i dalje mora da se ukuca 350 komandi Cl_materjebemvalveu 1 da bi sve radilo normalno. I onda na sve tu svaku partiju baja sa spawna na spawn likovi ubija automatskim snajperom sve u glavu mrtva glupa igrica.
  12. Drugari, krenuo sam cs;go da igram ali citera je previse i dusa me boli, jel imaju neki kanali sa invajtovima ili neki kurac ako treba da se plati da se igra normalno ?
  13. Prijatelji, random pitanje problem sa cs:go, alt tabuje se non stop u WIN, googlao sam malo probao neke stvari nije pomoglo, neke ideje sta kako zbog cega, povraca mi se od ovoga.
  14. Bravo Celo, lep zadnji direkt uzgajas, keep up teh good work.
  15. Posle citanja brda reviewa, odlucio sam se za ove i greskom narucio dva komada. https://www.amazon.com/gp/product/B014HCTOY4/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 Neotvoreno fabricko pakovanje, idealno preuzimanje u NS. Bang for the buck stvarno ogroman, odlican fit odlican kvalitet zvuka, range, stvarno iznad svoje cene product. 30usd
×
×
  • Create New...