Jump to content

VEGE

The X
  • Posts

    2,544
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by VEGE

  1. Stanje odlično. Cena za par 520e fiksno
  2. 25e, novha https://www.speckproducts.com/samsun...P-PR-GRIP.html https://dl2.pushbulletusercontent.co...122_140818.jpg https://dl2.pushbulletusercontent.co...122_140841.jpg
  3. Brawl in Cell Block 99, jedan od boljih u poslednje vreme
  4. http://www.monitor.rs/monitori/Philips-246E7QDSW
  5. The Cloverfield Paradox - ne gledajte ako volite prethodna dva filma
  6. Svi koji se razmišljaju o S8, odličan telefon u svakom smislu.
  7. da, teško sranje, morao sam da gledam iz tri puta
  8. Radiohead - In Rainbows Kraftwerk ‎– The Man Machine
  9. Gledao sam Kontakt iz 1997. godine pre neki dan. Baš super fillm.
  10. Transfagarasan put Jezero Balea na vrhu 30 kilometara penjanje asfaltom, oko 1900 m visinske razlike i onda stignete do jezera Balea koje je na 2034 mnv.
  11. Probao pre dva dana VR prvi put (Roller Coaster), teške droge. Daleko su mi ove ručke bile pa sam morao da polu-čučim.
  12. https://www.aukey.com/products/bluetooth-sport-headphones-in-ear-earphones-wireless-stereo-portable-lightweight-for-jogging-running-sports-gym-hands-free-mic-ep-b4 Uzeo ove prošle godine, crne, oko 20$ su bile na Amazonu, odlično se čuju, imaju kvržice protiv ispadanja, otporne na znoj. Morao sam na Beč da ih naručim pa mi je ortak doneo, ali verovatno se mogu naći u nekoj drugoj prodavnici koja ih šalje za Srbiju.
  13. Koja je razlika između ovoga i Here maps-a?
  14. VEGE

    Nexus 5x 16GB

    Nexus 5x telefon, 16 GB (original kutija, punjač) + i-Blason Armorbox Dual Layer Full Body Protective Case + novi Tempered Glass (ako ikada popravite ekran) Na telefonu je puklo staklo jer je ispao dok nije bio u Armorbox-u. Bez obzira na to prikaz i funkcionalnost ekrana su normalni. Softver je 7.1.2 (sa security patchom za maj mesec 2017. godine). Nema nikakvih problema sa "bootloop"-om. Od kako je telefon kupljen otprilike pre godinu dana, svaki update prolazi bez ikakvih problema. Otključan "bootloader", "root"-ovan ali i dalje ima "stock" rom i kernel na sebi. Uz telefon ide maska koja u potpunosti sa gornje i donje strane štiti telefon. Maska ima malu naprslinu na gornjem delu (vidi se na slici) koja ne smeta njenoj funkciji i do toga je došlo prilikom čestog skidanja i stavljanja iste. Garancija još godinu dana, možda i duže. 12500 dinara i ne bih želio spuštati cijenu
  15. Uzeo ove u Đaku u Pančevu, platio oko 16000 i sad su mi mokri prsti i moram da se cimam za Pančevo u radnju da ih reklamiram. Žena u radnji mi je rekla da su odlične. da ne propuštaju vodu, a najgore što mi je to rekao i ortak koji ih ima već drugu godinu i njemu stvarno ne propuštaju.
  16. Wizzair iz Bg za Malmo, pa me ortak koji živi u Helsingborgu sačekao kolima, mada imaš i bus do Centralne stanice u Malmeu pa uzmeš voz do Helsingborga. (Te linije uvek rade koliko sam ukapirao i sve piše i na engleskom). Mi smo išli u Kopenhagen za NG. Trajektom 25 min iz Helsingborga u Helsinjor i onda voz oko sat vremena do Kopenhagena. Iz Malmea ne znam da li postoji trajekt ali može se preći onim mostom što se kasnije nastavlja u tunel ispod mora. Prelaz za kola je 40e u jednom pravcu, tako sam načuo ali nikada nisam išao. MIslim da sam prošle godine posetio taj zamak ali nisam siguran. Ponesi brdo love, Švedska je paprena, Danska malkice jeftinija.
  17. Helsingborg, Sweden Ushanka i kriva njonja za kraj
×
×
  • Create New...