Get Adobe Flash player

VEGE

The X
 • Content count

  2,527
 • Joined

 • Last visited

7 Followers

About VEGE

 • Rank
  šroflmaođ

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

6,836 profile views
 1. Probao pre dva dana VR prvi put (Roller Coaster), teške droge. Daleko su mi ove ručke bile pa sam morao da polu-čučim.
 2. https://www.aukey.com/products/bluetooth-sport-headphones-in-ear-earphones-wireless-stereo-portable-lightweight-for-jogging-running-sports-gym-hands-free-mic-ep-b4 Uzeo ove prošle godine, crne, oko 20$ su bile na Amazonu, odlično se čuju, imaju kvržice protiv ispadanja, otporne na znoj. Morao sam na Beč da ih naručim pa mi je ortak doneo, ali verovatno se mogu naći u nekoj drugoj prodavnici koja ih šalje za Srbiju.
 3. Koja je razlika između ovoga i Here maps-a?
 4. Nexus 5x telefon, 16 GB (original kutija, punjač) + i-Blason Armorbox Dual Layer Full Body Protective Case + novi Tempered Glass (ako ikada popravite ekran) Na telefonu je puklo staklo jer je ispao dok nije bio u Armorbox-u. Bez obzira na to prikaz i funkcionalnost ekrana su normalni. Softver je 7.1.2 (sa security patchom za maj mesec 2017. godine). Nema nikakvih problema sa "bootloop"-om. Od kako je telefon kupljen otprilike pre godinu dana, svaki update prolazi bez ikakvih problema. Otključan "bootloader", "root"-ovan ali i dalje ima "stock" rom i kernel na sebi. Uz telefon ide maska koja u potpunosti sa gornje i donje strane štiti telefon. Maska ima malu naprslinu na gornjem delu (vidi se na slici) koja ne smeta njenoj funkciji i do toga je došlo prilikom čestog skidanja i stavljanja iste. Garancija još godinu dana, možda i duže. 12500 dinara i ne bih želio spuštati cijenu
 5. Uzeo ove u Đaku u Pančevu, platio oko 16000 i sad su mi mokri prsti i moram da se cimam za Pančevo u radnju da ih reklamiram. Žena u radnji mi je rekla da su odlične. da ne propuštaju vodu, a najgore što mi je to rekao i ortak koji ih ima već drugu godinu i njemu stvarno ne propuštaju.
 6. Mislio sam na alkohol. :D
 7. Wizzair iz Bg za Malmo, pa me ortak koji živi u Helsingborgu sačekao kolima, mada imaš i bus do Centralne stanice u Malmeu pa uzmeš voz do Helsingborga. (Te linije uvek rade koliko sam ukapirao i sve piše i na engleskom). Mi smo išli u Kopenhagen za NG. Trajektom 25 min iz Helsingborga u Helsinjor i onda voz oko sat vremena do Kopenhagena. Iz Malmea ne znam da li postoji trajekt ali može se preći onim mostom što se kasnije nastavlja u tunel ispod mora. Prelaz za kola je 40e u jednom pravcu, tako sam načuo ali nikada nisam išao. MIslim da sam prošle godine posetio taj zamak ali nisam siguran. Ponesi brdo love, Švedska je paprena, Danska malkice jeftinija.
 8. Helsingborg, Sweden Ushanka i kriva njonja za kraj
 9. Prvi put čujem za Wikiloc. Uglavnom svi koristimo Garmine.
 10. Cijena prava sitnica.
 11. Ja na gps-u imam instaliranu topografsku kartu Srbije ali nisam nešto obraćao pažnju šta je ucrtano a šta nije iz razloga što su ljudi sa kojima sam vozio taj trek prošli već 6-7 puta prethodnih godina. Ne znam da li postoje štampane karte. Uglavnom od Babinog zuba do Midžora postoje putokazi a za dalje nisam siguran. Ljude možeš da sretneš ali bez neke bekap varijante ne bih kretao jer je ipak planina velika i izgubiti se tamo nije baš pametno.
 12. Retko kada snimam video nego izvalih da imam 4k pa reko ajde da probam. Hvala. Vreme nas je baš poslužilo.
 13. Stara planina, 52 km, oko 1800 m pentranja Babin Zub - Midžor - Pilj - Topli Dol - Babin Zub Planinarski dom Šum minimum dvaes iljada evra :D U pozadini Babin zub 1758 mnv https://goo.gl/photos/TJoXc1pi1p41Qge87 - Midžor 2169 mnv Bugari na vrhu loču rakije Vožnja kroz Kleke, ludo i nezaboravno Ovde smo klopali u povratku, restoran pećina u Sokobanji
 14. Ma kaki kurac Island, Rumunija zakon. :D