Jump to content

skrimke

The X
  • Posts

    1,746
  • Joined

  • Last visited

Reputation

23 Neutral

About skrimke

  • Birthday 08/10/1987

Retained

  • Member Title
    pow pow

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

10,435 profile views
  1. skrimke

    Poker

    aha, delovalo mi da si rekao kao da se podrazumeva. :) my bad!
  2. skrimke

    Poker

    a sto mora bet? :)
  3. skrimke

    Poker

    Povecaj sliku, ne vidi se nista.
  4. Pozz za najlepšeg člana na rur-u. :-)

  5. Verovatno misli na tunel Sozina, ali taj tunel je tek posle kanjona i izlazi na Sutomore.
  6. Da, posto se radi o bazenu od 10x10m, njemu treba 3 sekunde da stigne do tog mesta, koje je inace bilo sa potpuno suprotne strane jezera.
  7. Ma daaaaj, ne mogu da verujem sta ovde pise. :D +1 na ono koliko novinari izmisljaju i menjaju pricu. Najbolji ortak je radio to vece kao spasilac, on ga je izvukao sa dna. Lik je narkoman, izasao je iz zatvora pre ~15 dana. Sat vremena je molio na sporednom ulazu da ga puste da udje jer nije imao kartu, i na kraju su ga pustili. Zatim je smarao devojku koja tu radi kao prva pomoc da mu da nekoliko brufena. Bio je sam, te drugare sto su pokusali da ga sprece su izmislili, a najverovatnije i te devojke koje su navodno intervjuisane. Sve u svemu, lik je bio olesen od alkohola, droge i lekova, najverovatnije nije ni znao ko peva na koncertu. Strasno sta rade novine.
  8. @Zwerko Ne znam na osnovu cega imas toliko predrasuda o ljudima koji voze dzipove, evo ja da imam kesa, vozio bih Range Rovera. Nemam realne potrebe da vozim teretenca. Zasto bas Range Rover? Imam dovoljno para i hocu da vozim auto koji mi se svidja. Verovatno postoje ljudi kod kojih je posedovanje dzipa povezano sa lecenjem kompleksa, ali generalizacija ti nije na mestu.
  9. Nadam se da kapiras da je 4S noviji od obicne cetvorke i skuplji ~100e. Sad sam otvorio oglase i nasao preko 5 oglasa za 200e. Ima ih i nekoliko za 180, bez da se menja maska. Zasto bi davao 180 za polomljen telefon, kada za iste pare mozes da kupis takav citav?
  10. Pa nemam pojma, licno nikada nisam konkurisao za posao putem maila. Mozda mozes da posaljes posebno CV+motivaciono pismo, gde ces u tom pismu napisati nesto vise o tebi, cime si se bavio, koji su ti ciljevi itd. Ovo sve nagadjam, najbolje da se raspitas kod nekoga ko je to zapravo radio. :)
  11. Verujem da su ga rigorozno ispitivali bas iz razloga sto dolazi sa vise elektrotehnicke. Ja recimo imam 2 drugara koja su zavrsila visu elektro sa odlicnim prosecima i sad da ih pitas sta je integer, ne bi znali. Bukvalno. Tako da verujem da na intervjuu hoce zaista da provere sta znas(inb4 no shit, intervju inace ne sluzi za to). Sa druge strane, drug sa faksa je prosle godine primljen na praksu kao QA(PSTech takodje), i kaze da su ga pitali bas osnovne stvari i da nije bilo tesko. Posle 2 meseca je prebacen sa prakse da radi za stalno. Ja imam jos 6 ispita do kraja(MATF-informatika), i ako sve bude kao sto sam planirao, ostace mi 3 za kraj. Tada cu isto da jurim nesto, najverovatnije kao Junior Android Developer u PSTechu, vidim da su im potrebni. Imam dosta ortaka sa faksa koji tamo rade, tako da verujem da mogu da dobijem i vazda preporuka.
×
×
  • Create New...