Get Adobe Flash player

daniiL

The X
 • Content count

  1,334
 • Joined

 • Last visited

About daniiL

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

6,210 profile views
 1. Hvala Vam glodari sto drzite srpski fudbal relevantnim.
 2. Globari naguzite se na beloj tacki(tachci).Jebe tvorzic ne staje.
 3. Kad niko nece da spomene,umro Toma Kuruzovic,Nikoletina Bursac iliti Misirac iz Otpisanih,Fanka iz Salasa u malom ritu.
 4. Crk'o forum,TI se igra,nigde nikog.
 5. Malo si vec okasnio,mada mozda i uspes da zavaljas.ETH vrednost klacka,pa je histerija koja je vladala do pre nekih 20ak dana malo splasla..
 6. Ja motrim na neprijatelje,da vidim ko nam sve radi o glavi.
 7. Osvajate pimpek.
 8. IZDAJA.Opa,Lucky strani placenik,domaci izdajnik:http://www.index.hr/sport/clanak/ovo-su-timovi-s-pozivnicom-za-najvecu-esport-ligu-u-regiji/982874.aspx Pazi ti ovo ''S obzirom da Klan RuR podosta medijski promovira esport u svojoj zemlji, ali i regiji...''.Jos malo i ulazite u crveno.
 9. Pa dobro,d b,lako se to pomesa.
 10. Bump. druid ILvl je trenutno 917/915.Resto ima 57 traitova(jos nesto malo AP-a za 58.).Guardian ima 52 traita.11 legendary itema(resto spec),nedostaje samo ovaj novi ring.6 od 11 legendary itema je ILvl 970. Golda ima oko 1,3M.Acc istice za 3 dana,ali ima vec spreman jedan token za naredni mesec. Acc je licno moj,mail,SQ i SA,kopija licnih dokumenata.Acc nikada nije banovan,niti je bilo warnova,flagova ili slicnih gluposti.Odmah da znate ja sam trade-ovao gold,ali sve je radjeno preko guild banke,tako da nije bilo problema zbog toga.Trgovao sam sa nasim ljudima(vecina zna koji je preprodavac u pitanju),znaci nista Kinezi.Gold trade nije radjen vec duze vreme(vise od godinu dana,znaci samo se igralo). Cena je 110e(13000 dinara).Cena je fiksna,uplata preko postneta.Kao i do sada,ne zanimaju me zamene,probe,trampe... Kontakt ovde preko PM-a.
 11. Ima Crvena Soba.I prilicno je zajebano kad neko udje u crveno.
 12. Nije tako,vec:Hey bloody sabbath from the east to the son.
 13. TI invites:OG,EG,TL,VP,IG i Newbee. Ocekivano,kvalifikacije ce biti brutalne,pogotovo kineske.Svidja mi se kako su resili SEA region,bez direktnog invite-a,ali zato su dobili 3 mesta iz kvalifikacija.Svidja mi se i novi sistem odigravanja,18 ekipa u 2 grupe,poslednji tim u grupi ispada direktno,dok ostali idu u razigravanje.
 14. b u m p https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/nervnislon Ilvl je trenutno 906,ja koristim ovaj gear sa 903.AK je lvl40,resto ima 54 traitova,a mecka ima 48.Legendary 9 komada za resto spec(nedostaju trinket i dva nova(head i novi ring)). Trenutno imam 1150000g i preko 100k u matsima.Acc je aktivan do pocetka jula. Cena je 110e ili 13000din.Uplata preko postneta,ne zanimaju me nikakve trampe,zamene,probe i slicno.Kontakt,kao i uvek,ovde preko PM.