Jump to content

Staben

Level 1
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Staben

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. teamMohr teamSHpanac teamLucky nisu klanovi. I mislio sam da je u pitanju trolovanje. Kao sto rekoh, tvoje misljenje dal igram na pocetnickom nivou ili ne, nisam trazio :) Zato sam dosao ovde, da pitam ako ima neki ozbiljan klan i ozbiljni igraci da me kontaktiraju. Jer samo tako moze da se napreduje, a ne pub solo ranked. Pozzz, admin slobodno brisi ovaj topic :)
  2. Dosao sam ovde da trazim ekipu i sansu za competitive i klanske igre, jer smorilo me da igram solo ranked. Nikad nisam bio public igrac. Ja sam napisao zbog cega mi je 2600 mmr trenutno. A druze moj, to je tvoje misljenje koje nisam na startu trazio. Nego sam trazio ekipu i sansu da mi daju da se pokazem. Pozdrav.
  3. Nisam dosao ovde da mi neko prica sta da radim sada, ozbiljan sam igrac, igrao sam vec esl competitive, uzimao kupove, znam kakav je pritisak i trud. Mada u Battlefield igrici. Imam zelju i volju da igram competitive. Ja trazim sansu i ekipu. A ne da igram public i sa boosted igracima. Kao sto rekoh mmr ne znaci nista.
  4. Ne znam gde si to gledao, ali zadnjih 15 partija imam 8 pobeda-7 izgubljenih I meni mmr ne znaci nista, nisam boostovan kao mnogi.
  5. Ja i moja devojka igramo Dota 2, to je u stvari moj nalog. Ja dobijem tipa u dva dana dignem na 2800 mmr, onda nema me dan-dva, ona svojom igrom padne na 2600 mmr, i tako u krug. Ali hvala na odgovoru, mozda i nisam za 4-5k.
  6. Kako mogu da ih kontaktiram? Ili ce oni mene?
  7. Zdravo, trenutno igram Dota 2 i volim Esport competitive. 2601 mi je mmr trenutno, ali zato jer delim nalog vec sa nekim. Mislim da sam za 4-5k mmr kad bi igrao sam. Pre sam igrao, od 2009 tacnije od kako sam poceo da igram competitive BF2, BC2, BF3 i BF4 esl, i osvojio sam nekoliko weekly kupova gde je nagradni fond bio tada 250 evra. Zadnje dve godine, zbog posla kojim sam se bavio nisam imao vremena. Ali sad zelim ponovo da se aktiviram za competitive, klanske itd... Odlucio sam se za Dota 2 jer u zadnje vreme samo to igram. Ako ima neki DOTA 2 tim kome treba igrac, ili ako neko zeli da igramo zajedno, kontakt mail tlwstaben@yahoo.com ili na steam Staben
×
×
  • Create New...