Jump to content

Pirke23

Level 1
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Pirke23

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nasao sam vezano za turnir igra se neki Conquest mod, pise 4 deck-a 1 deck ban. Sad cu sigurno koristiti novog Pirata warra kao prvi deck za turnir. a Onog zoolocka sto sam igrao pre njega i huntera sigurno necu jer su dosta slabi. Pa mi treba bilokakva pomoc oko sastavljanja preostala 3 spila.
  2. Imam igricu odavno, ulazio sam kad kad da odigram one questove radi golda, evo bas juce sam otkljucao zadnji kljuc u poslednjoj Avanturi, pa cu moci skoncentrisati golde samo na karte. Hvala puno, Napravio onog pirate warr isprobao ga na ranku 11 / 4. Prezadovoljan sam jer nemam prekopiran spil fale mi 3 karte koje jostaju preko 3k dusta. Kontam da su nove karte sad izasle koje tek treba da se nerfaju pa su jaki agresivni deckovi. Ali ne znam koliko treba da ih napravim za turnir i kakve? Imam jos 4k+ Dusta i mogu da napravim sa tim spilove pirate warr, control warr i c'thun warr sta vi preporucujete?
  3. Nov sam u igri jel moze neko da me uputi za deck i gde da pratim koji su popularni? Dosad sam gazio warlocka sa nekim free kartama a sad vec imam 6k dusta pa da kvalitetno potrosim. Pitanje za turnir,ovaj sto ce sad da bude. Cilj bi mi bio da stignem do top 16, nisam dosad igrao i ne znam koji rank do gde stize otprilike?
×
×
  • Create New...