Jump to content

Mixer_P

Level 1
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Mixer_P

Profile

  • Lokacija:
    Nis

Recent Profile Visitors

855 profile views
  1. Mora da ima neka kvaka... Dodao sam te za prijatelja pa da probamo (DrDoom#11998). Oprosti sto ovako djubrim, ali mogu samo jednu privatnu poruku dnevno, a to sam vec ispucao za danas. :( Edit: Upravo sam probao sam sa sobom i radi normalno... Samo treba promeniti regiju servera u kojoj je osoba koju dodajete. Tako da izgleda, nema nikakvog trika... Samo paranoja iza velikog imena - Blizzard. :) E sad, da li postoji lista prijatelja u samoj igri koja nije ista sa prijateljima iz BattleNet-a? Ili je to jedna te ista lista?
  2. Hehe, znao sam da će neki od "penzosa" da se upeca na naslov :D Nisam bas neka mustra za pro gaming, vise sam ''penzos'' po stazu... :) Ok, a da li ću moći da dodajem prijatelje iz Evrope, (sa foruma itd.)?
  3. Trazio sam po netu i naisao na temu kupovine OW-a kroz regiju Juzne Amerike (konkretno Argentina) gde cena iznosi njihovih 399 pezosa sto mu dodje nekih 25 evra. Posteno, nije zanemarljiva razlika u ceni u odnosu na EU. Tako da moze da se kreira nalog za Juznu Ameriku, izaberete Argentinu (cena 399 ARS), kad dodje do placanja stavite najnormalnije vasu adresu za naplatu za koju je vezana kartica i to je to. Posle u launcheru BattleNet aplikacije izaberete regiju Evrope i igrate. Probao sam sve do placanja i sve ide kako treba, deluje mi da je izvodljivo... Samo nisam siguran da li je OW vezan za regiju posle kad krene igra? Jel neko mozda probao tako nesto?
  4. Pozdrav svima! Imam solidan nalog (WN8 1528, Oko 15.000 partija, Personal Rating oko 7.000, 7 desetki, 3 devetke, 3 osmice i 5 premiuma (FCM, 112, S.Pershing, AMX 1357F, Churchill III).) koji ide na dobos jer vise ne igram. Nalog je CW & grind ready. :) Da li neko zna kako ide prodaja WoT naloga preko sajtova kao sto je PlayerAuctions ili neki slican? I da li je neko uspeo da proda svoj nalog uopste? Pa ako ima iskustva molim da napise nesto o tome. Ili mozda poznaje nekog preprodavca... Svestan sam situacije da ljudi nemaju ni za leba, a kamo li za ovo cudo, pa racunam da san zivi negde preko. :)
  5. Da i meni je ok sto nema swapa, ovako si u obavezi da izguras mec do kraja i desilo mi se par puta da kada nekog heroja igram po prvi put da tek posle par rundi mi se sloze kockice kako se on/ona igra i da je u stvari do jaja! I da, za sada nema heroja koga nerado igram. Da sam mogao da menjam u toku meca, mozda bih bio u zabludi da je heroj sranje. :) I da za sve koji krecu da igraju, da znate da do 5 lvl-a igrate sa botovima iako ste izabrali Casual. (da ne mislite da je igra lagana i da ste mnooogo dobri) :D
  6. U potpunosti se slazem, pravi dragulj je u pitanju. Imam oko 30-ak sati u igri, otkljucao sam sve heroje i 10-ak karata, tako da grind je prilicno lagan, makar u ovom stadijumu. Igra mi je stvarno legla! Merkam vec neko vreme Overwatch, i ako je upola zabavna kao Paladins, kupio bih je. Gledao sam na Twitch-u OW i graficki je stvarno superiorna, ali mi se cini da se mnogo lakse gine i da su heroji nekako "squishy", kao i da je povratak do bitke posle pogibije dugacak. U Paladinima heroji su izdrzljivi pa bili oni flankeri ili front lineri (ali opet postoji jasna razlika), a za par sekundi se vratis do borbe. Na netu i po forumima bukte rasprave o tome ko je kog iskopirao i kako je OW mnogo bolji itd. itd. Interesuje me nepristrasno misljenje nekog ko je igrao obe igre?
×
×
  • Create New...