Jump to content

Vodič

Level 2
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Vodič last won the day on September 19 2014

Vodič had the most liked content!

Reputation

262 Snašao se

2 Followers

About Vodič

Recent Profile Visitors

2,515 profile views
  1. Kako ćete diskutovati o nečemu što ne postoji? Ili će taj deo biti više filozofska rasprava na temu?
  2. Pozdrav @Zoki44, dobrodošao na RUR forum! Sunce mu poljubim, pa ova tema je otvorena još 2012. godine, čovek je mogao još jedan fakultet da završi , jeb'o ga ti. Za sva pitanja i nedumice stojim na raspolaganju. Svima želim srećnu i uspešnu 2017. godinu, sa što više kontenta!
  3. Dragi Lucky, Ni pohvale javnog tipa ti neće pomoći, nećeš ne ubediti da preuzmem ulogu community manager-a. Te novokomponovane radne pozicije me ne zanimaju, bar ne dok ne regulišemo iznos koji mi duguješ. Hvala na razumevanju. pozz
  4. Poštovani korisniče r0nee, Ova tema je veoma detaljno obrađena na već postojećem topicu, koji možete videti ukoliko kliknete na sledeći link: http://forum.klanrur.rs/topic/234929665-наручивање-робе-из-иностранства/ Molim vas da mi se obratite ukoliko budete imali dodatnih pitanja u vezi sa ovim problemom, stojim Vam na raspolaganju. Srdačan pozdrav, Vodič.
  5. Poštovani korisnici, Ukoliko ste pročitali prethodne tri strane ove teme, mogli ste da vidite kako su se korisnici malo udaljili od teme ovog plemenitog i nadasve korisnig "topica". Kao i mnogo puta u istoriji čovečanstva, razlog za pometnju je - žena. Korisnik mnjah započinje sa par postova u kojima se malo šali sa korisnicima Dule_smor i Ivan^_^, naravno sve u cilju dobijanja dnevne doze RUR pažnje, međutim tu nije kraj - naizgled šaljiva diskusija pretvara se u raspravu o tome "kako otići u inostranstvo ukoliko imate doktorksu diplomu", gde korisnik mnjih ekskluzivno za RUR otkriva kako njen non-rur momak, inače doktor, ima rođake amerikance u americi, međutim on tvrdoglavo želi da ostane u Srbiji. U jednom od postova se takođe pominje da je njen brat živeo u americi 10 godina, a brat od strica trenutno živi tamo. I za kraj "motivaciona" poruka napisan od strane istog korisnika, koja nam poručuje da je sve moguće, samo se treba dovoljno potruditi, kao što je "masa ljudi" već učinila. "pa jebo te", što bi rekao jedan od administratora koji u korisničkom imenu ima "_", a nije voodoo_. Ostanite uz RUR, ko zna šta nas čeka u nastavku programa! Srdačan pozdrav, RUR Vodić.
  6. Hvala svima na učešću, pridružujem se čestitkama upućenim korisniku Butcher of Blaviken! U ime Klan RUR službe za pomoć korisnicima zahvaljujem se svima na učešću i siguran sam da će u bliskoj budućnosti biti još sličnih zanimljivosti. S obzirom da je ovo takmičenje privuklo određen broj novih članova klan RUR foruma, iskoristiću ovu priliku da sve nove članove pozovem da ostanu aktivni na forumu i ravnopravno učestvuju u diskusijama. Naravno, jasno je da je potreban određen period prilagođavanja, međutim upravo zato sam ja tu da pomognem da taj proces bude što brži i bezbolniji. Dakle, svi novi korisnici mi se mogu obratiti ukoliko im treba pomoć u snalaženju na forumu, jer ja sam vaš Vodič. Srdačan pozdrav!
  7. Poštovani korisniče nT.Shark, Hvala Vam na pozivu, kao i "pakovanju" igre. Za pohvalu je i to što ste tokom pakovanja imali čak tri pogleda, od kojih vam je svaki otrkio nešto novo. Međutim temu ste postavili u pogrešan deo foruma, za igru Unreal Tournament (UT) postoji specijalizovani deo foruma, koji možete posetiti klikom na sledeći link: http://forum.klanrur.rs/index.php?showforum=14 Ovaj topic će najverovatnije biti premešten, sem ukoliko administratori ne odluče drugačije. Znam da ste pomislili "zar Vi niste administrator?", odgovor je:"Ne, nisam - ja sam Vaš Vodič." Prijatan boravak na KlanRUR forumu želim, ukoliko imate dodatnih pitanja, stojim Vam na raspolaganju.
  8. Poštovani korisnici, Odavno nisam tumačio slike koje forumaši postavljaju na ovaj topic, tako da sam malo "ispao iz fazona" što bi rekli mladi, međutim pokušaću. Korisnik fatboy je na 36. strani ovog topica postavio dve slike kojima je još jednom želeo da sebi i svima pokaže kako je kasnim tridesetim otkrio život, odnosno "RL" (da upotrebim termin prosečnog KlanRUR korisnika). Na istoj strani korisnik Satan fotografijom sa radnog mesta želi da nam kaže kako je posle godina nošenja crne odeće i čizama konačno pronašao posao, međutim izrazom lica pokazuje da je i dalje "tru", te da će nastaviti sa borbom protiv sistema, ali iznutra. Nažalost time laže pre svega sebe, a zatim i ostale. Zatim slede dve strane ne baš konstruktivnih postova koje administratori nisu obrisali, kad završim sa kucanjem ovog posta podneću izveštaj o radu administratora na ovom delu foruma. Na ovoj strani korisnik trpr je okačio fotografiju koja je jako teška za protumačiti, međutim daću sve od sebe, nemojte mi zameriti ako pogrešim u proceni. Pomenuta fotografija očigledno je načinjena u Bosni, pokušavam da utvrdim da li postoji neki šaljiv tekst na bilbodru u pozadini - ne baš. Soliter i političar koga pominje - ni tu ne vidim neki smisao. Podizanje košulje možemo tumačiti kao neku standardnu "šašavost", međutim ni tu ne vidim konkretan smisao. Stoga zaključujem da je korisnik trpr jednostavno hteo da se pohvali time da je u društvu devojke muslimanske veroispovesti. Prijatno veče želim!
  9. Poštovani korisniče Hijavata, Zadovoljstvo mi je da Vam kažem - Dobro došli na Klan RUR forum! Želim Vam prijatan boravak i nadam se da ćete uživati u diskusijama sa svim članovima Klan RUR foruma, da ćete pročitati mnogo korisnih saveta, steći nova znanja( možda čak i prijatelje!), i sve druge stvari koje Klan RUR forum čine jedinstvenim. Ukoliko imate nekih pitanja ili nedoumica, slobodno mi se obratite jer - ja sam Vaš Vodič. Molim Vas da nam se ukratko predstavite na ovom topicu - zašto ste odabrali korisničko ime "Hijavata", koliko imate godina, koji su vam hobiji, da li imate kosu i koje je boje, i sve drugo što mislite da je interesantno. Prijatno veče želim!
  10. Poštovani korisniče SheemCity, Pre svega dobrodošli na KlanRUR forum, želim Vam prijatan boravak i puno kvalitetnih postova poput ovog prvog iznad. KlanRUR forum svakodnevno poseti više desetina novih članova, međutim jako mali procenat se odluči da zapravo napiše nešto. Zato još jednom sve pohvale za prvi post! Kao dodatnu motivaciju da Vas zadržimo, daću vam plus, što nikada do sada nisam uradio. Kad smo kod pluseva, korisnik sa najvećim brojem pluseva u odnosu na broj postova je korisnik Vodič, koji u proseku na svaki post dobije 10 pluseva. Za kraj pozivam još jednom sve nove članove da napišu nešto i izađu iz senke, da ne čekaju baš toliko kao korisnik SheemCity, koji se učlanio u septembru prošle godine, a tek sad je prvi put nešto napisao! Laku noć svima, vaš Vodič.
  11. Poštovani korisniče Crash Override, Sličnu temu postavio je korisnik Crash Override pre nešto više od godinu dana, koju možete pročitati ukoliko kliknete na sledeći link: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234930341&hl=%2Bklime#entry2053066 Nadam se da će Vam priloženi link biti od pomoći. Prijatan i rashlađen dan želim svima, Vaš Vodič.
  12. Poštovani korisnici, Zbog učestalih poruka koje mi ovih dana stižu u inbox, prinuđen sam da se javno obratim na ovoj temi. Svim korisnicima koji su mi pisali sa zahtevom da se javim ovde želim da saopštim da ja nisam TURISTIČKI vodič, stoga vam ne mogu reći u kojoj agenciji radim, niti koja agencija ima najbolje ponude, niti da li je u ovo doba godine atraktivinija destinacija Prag ili Rim. Dakle, ja sam RUR vodič, speijalizovan za pitanja u vezi sa snalaženjem na Klan RUR forumu, otvoren za sva pitanja pristilga od novih, ali i od starih članova Klan RUR foruma. Hvala vam na razumevanju, ukoliko imate još neka pitanja (koja nisu u vezi sa turizmom) stojim vam na raspolaganju. Prijatan dan želim.
  13. Poštovani korisniče Debeli, Hvala Vam što obavljate posao RUR vodiča u mom odsustvu, i to na veoma profesionalan način, ako smem da primetim. Laku noć svima, želim vam interesantan i uspešan ponedeljak!
  14. vodic moj ortak! reci ne drogama!

×
×
  • Create New...