Jump to content

babaphet

The X
  • Posts

    732
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-266

1 Follower

About babaphet

  • Birthday 08/02/1992

Retained

  • Member Title
    Cemu ovo sluzi?

Profile

  • Gender
    Male
  • Omiljene igre:
    Dota 2
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

4,077 profile views
  1. Prodajem licno sastavljenu masinu za rad i igranje. Komp radi kao sat i pravljen je iz potrebe. Posao za koji je sluzio je odsluzio, a sto se tice gejminga - ne igram se vise tako da mi samo skuplja prasinu. Konfiguracija je: Graficka: 2x Saphire Vega 64 Limited Edition Ram: G. Skill TridentZ RGB 2x8gb 3200mhz MoBo: MSI X370 Gaming Pro Carbon Procesor: Ryzen 7 1700 Napajanje: Corsair RM1000i SSD: Samsung 850 Evo 250gb HDD: WD Blue 1TB Ventovi: 5x TT Riing Plus 14 RGB Premium Edition (Internacionalna garancija - Naruceni preko Massdropa) Kuciste: Cooler Master Mastercase Pro 6 (Garancija u Gigatronu) Svaka stavka ima svoju kutiju, tako da se ne brinete oko transporta. Cena za PC je 1600e Moguce je kupiti graficke posebno ali bih zeleo da idu u paketu jer je jedan racun za njih dve. Cena za graficke je 900e. Kontakt 0631345637, viber, wa, poziv.
  2. Drug prodaje Samsung S9 i Gear S3 frontier edition 1. Telefon Samsung S9, očuvan kao na slici, mogu 2 kartice, 64 GB memorija. Kupljen u Samsung radnji, otključan i na domaće kartice, garancija traje još 13 meseci! Od prvog dana, telefon u maski. Uz telefon dođe i kutija, originalni punjač, papiri, AKG slušalice i račun sa garancijom. 2. Silikonska maska za Samsung Galaxy S9 3. Samsung "Fast Charge" bežični dock punjač za telefon. 4. Samsung Gear S3 Frontier sat, očuvan kao na slici. Uz sat dođe kutija sa papirima i dodatna strana narukvica. 5. Samsung bežični originalni punjač za Gear S3 Frontier. Sve zajedno u paketu: 570 EUR zbog kupovine novog uređaja. Posto je na relaciji Sarajevo - Beograd, javite se na viber: +38761803042 Bez zamene
  3. Prodato vec, zakasnili ste momci. Vise srece drugi put.
  4. Kao sto naslov kaze, prodajem vaucer od 20% na VIvax televizore u Gigatronu. Cena: 2000din.
  5. Za auto se slazem, ali opet za te iste pare bar odem do tamo i vidim svet. Sto se tice karte za bus, karta za bus je oko 30-50e kad se pogodi. A povrat koji bih imao je 600e tako da nije mala cifra a nije ni blizu cene karte :D Sto se tice BIPa, svake godine me smaraju da me puste i nece smrdljivci - moras da budes VIP i imas narukvicu ko deca na semafor partiju da bi te pustili LOL.
  6. Da li neko ima iskustva sa kupovinom hardvera u madjarskoj? Naime, s obzirom da je Vega izasla u prodaji, pitanje je samo kada ce doci u EU i kod nas. S obzirom na cene koje se drasticno razliku u Madjarskoj, imam u planu da odem tamo I kupim par kartica (3,4) I da odradim tax free stvarcicu kod njih. Da li neko ima iskustva sa tax free stvarcicom? Druga stvar, imam dve opcije u planu. 1. Da idem kolima pa ako prodje prodje, u fazonu I da me nahvataju I opale carinu sigurno cu proci jeftinije sa tax free nego ovde. 2. Da se uglavim sa babama u bus turisticke agencije koji vodi na shopping turu u Budimpestu, pa dok one kupuju suknje i parfeme, ja da lepo odem u prodavnica I kupim grafe. Koja je verovatnoca da me nahvata carina kad idem kolima a kolika busem? Kontam da bi manje cimali bus turisticke agencije. Sva vasa iskustva su dobrodosla, a najvise oko postupka da bude tax free I cimanje carine. Mada bi mi dobro dosle i spisak prodavnica koje daju tax free opciju ako znate.
  7. @fatboy sa kojom karticom I kojim procesorom? Meni je upload 4mb tako da mi 780p ne gine. Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk
  8. Ma mogu, hvala na info. mada se sad sve vise neckam da odbacim ova rgb cuda i kuciste i da uzmem normlanu zamenu a da uzmem 1070. Mada nisam siguran koliko ce mi 1070 biti potrebna jer bas dere po usima. Sta mislis?
  9. Znaci ipak ce da pada ryzen koliko ja vidim, I to verovatno 1600 jer me OC I ne zanima pa bih da se igram se igram sa Tim. Meni je upload 4, mislis da mi bilo dovoljno za 780p bar stream na obsu? Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk
  10. mislis da bih mogao da je zamenim sa z170a ili z170pro?
  11. Pozdrav, pre nego sto krenem sa sklapanjem zeleo bih da cujem misljenje iskusnijih forumasa o sledecim komponentama. Naime, racunar bih najvise koristio za mobe i eventualno strimovanje samih igara. Meni samo treba da pogura 144 fps-a sa strimovanjem plus neki multi tasking ali nista tesko, necu raditi editing ili nesto slicno. konfiguracija je sledeca: Procesor - i5 6600k Maticna - Asus TUF z170s sabertooth Ram - KIngston hyperX 8gb Graficka - Asus dual rx 480 4gb HDD - Toshiba 1tb SSD - Crucial BX200 275gb SSD Napajanje - NZXT Hale 82 v2 550w Kuciste - NZXT S340 Elite white CPU cooler - NZXT Kraken x52` Kuler za kuciste - NZXT Aer RGB 14cm 2kom Da li je bolje uzeti 6600k ili ce biti dovoljan 6400 i da li je bolje uzeti rx 480 ili gtx 1060? Mozda jace napajanje ili veci ram?
  12. Pa gledam da uvedem samo net, ne treba mi kablovska niti fiksni, zato razmatram Orion. SBB mi dolazi u obzir jedino ako bas ne mogu da nadjem dovoljno dobrog provajdera koji nudi samo net kao opciju. Znam da Beogrid ima 1/1 brzinu, ali nisam na NBG. @Lucky Ukratko je odgovor ovako prosao: oni - Brzina uploada varira od dela grada i da li cete uzeti, wifi, adsl, optiku. ja - verujem da je optika najbolja opcija sto se tice brzine, da li mi mozete reci vise o tome? oni - u vezi optike bi trebali da se javite na "x" broj. ja - a adsl brzina uploada? oni - za koju brzinu? ja - 20 i 50mb/s oni - zavisi od konekcije i mreze koje imate u vasoj zgradi. Moguce je i da se instalira (neko sranje koje kao ide optika do bandere a onda od bandere do mene ide adsl ili neko sranje slicno).tehnologija polu optika polu adsl. Edit - @Zwerko to je FTTH tehnologija sto su mi rekli. ja - koliko bi to kostalo? oni - zavisi da li vasa zgrada ima tu mogucnost. i tako nastabljaju da me vozaju pola sata dok nisam ispizdeo. Ali sam se setio i Targo telekoma koji je bio aktivan pre par godina i kada sam im poslao mail dobio sam veoma zanimljiv odgovor dole :D Ne znam, da li znate vi gde mogu da uzmem samo net bez tv-a, fiksnog, frizidera i usisivaca?
  13. Pozdrav, uselio sam se u nov stan i gledam ciji net bih mogao da ugradim. E sad, svuda pise crno na belo ko koliki upload daje sem Oriona. Kad sam zvao korisnicki servis, isli su okolo-naokolo sa odgovorom i nisam dobio nijedan konkretan. S tim u vidu, da li neko ovde ima Orionov net brzina 20 ili 50 mb/s i da li mi moze reci iz prve ruke koliki je upload brzina na neka od ta dva posto treba da radim stream i da radim dosta uploada na YT?
×
×
  • Create New...