Jump to content

zobla24

The X
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About zobla24

Recent Profile Visitors

2,458 profile views
  1. Da li je bila skoda skoro na Top of the Tree akciji? Imam kredite, ali nije mi frka da sacekam ako postoji sansa da bude u narednom periodu.
  2. Foch B mnogo dobar, 3k dmg lagano moze po partiji. sto i nije problem kad ima 2.5k u magazinu :D
  3. ja u ranked samo arti igram, skontao sam da se manje nerviram kad mi dodje gradska mapa dok vozim arti nego kad me polivaju u mausu full time sa gold ammo :)
  4. Full gold ammo retardi me najvise odbijaju od ranked, dotakao sam treci rank i odmah ga izgubio. Meni je arty lek kad hocu da iskuliram od gold municije posebno kad ima dosta sporih teskasa, moze lep dmg da se napravi.
  5. ide dobro, ali nema se kredita :) izgrindao sam istovremeno E50M, TVP T 50/51 i Pzkw VII, ko zna kad cu ih uzeti, morace se nesto prodavati...
  6. Ali on je tier8, verovatno je veci deo stete napravio na tier9 i 10, a koliko se secam wg formula za exp favorizuje kada manji tier bije veci. To je pre vazilo i za kredit pa su promenili. Jedino to mogu da navedem kao razlog :)
  7. Mislim da imaju, ali vrlo mali radijus :) to mozes videti na samoj municiji kad odes na servis. Meni je malo nelogicno sto svi howitzer topovi (t49, kv2...) nemaju stun efekat, to je manje vise isto kao arty. Verovatno bi bilo OP onda :)
×
×
  • Create New...