Jump to content

LEO!

The X
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-13 Nije se snašao

About LEO!

Recent Profile Visitors

1,608 profile views
  1. Evo jos jedan tipican primer online smekera koji nije izasao iz svoje pacovske rupe. Decko , odjebi to sto su te roditelji vaspitali da budes dozivotni parazit nije moj problem.. Glavonjo mali
  2. Imam stari account na kome sam registrovan since 2005, dok sam igrao Age Of Empire.. :D Pocetkom 2011 prestao sam da ulazim na forum, i pre par meseci nisam mogo da se setiw pw-a, pa sam napravio novi acc. Cheers
  3. naravno da sam to odradio, zato sam i postavio pitanje, obicno mi se to nije desavalo pri instaliranju krekovanih igrica. Sredio sam problem, skinuo sam opet i sve je okej sada.. Radi ekstra! - Nzm u cemu je problem sa vama, ocigledno da manjak drustvenog zivota utice na to da dodjete ovde nadrkani i isfrustrirani pa pokusavate da glumite smekere i ostalo. Lepo sam dosao ovde da mi neko pomogne, nemam mnogo vremena da provodim za racunarom, da imam vremena sigurno ne bi postavio ovu molbu! :) Ovo je nekad bio forum gde uopste nije bilo spama, nije bilo cyber kurajbera, spamovanja, glupiranja nekih smekera i ostalo. Moze lock ovde, resio sam sve sto mi je trebalo, pozdrav :)
  4. Uspeo sam nekako da pronadjem link! Skinuo sam preko torrenta, sve sam uspesno instalirao, takodje neki directx, ali kad pokusam da pokrenem footbal manager posalje me na njihovu store stranicu na steamu, takodje pokusao sam da adujem na steamu fm kao non-steam game, ali ne mogu da je pokrenem, el moze neka pomoc?
  5. el mozes nekako da mi postavis link za full download, hvala ti puno! :) Malo sam mutav za pronalazenje takvih stvari, hvala unapred! :)
  6. Ako moze neko dobre volje da mi postavi link od managera 2012, nikad nisam igrao, pikao sam neke menadzere na telefonu , tipa topeleven, al nije to to.. Voleo bi da se oprobam u Football Manageru, i el treba dobar komp za to? Hvala puno! :)
  7. slepci glupavi, nisu apdejtovali tolko dugo igricu i sad su nasli kad su svi skoro presli na cs:go, nzm sta im je to trebalo.. :D
  8. Nece niko hteti da daje 2k za online turnir.. Razumem da to nije velika svota novca, al' svaka slabija ekipa koja zna da nema sanse da prodje nece uplatiti te pare.. Bolje kao sto kaze FEEL, 500 kinti online, 32 ekipe * 500 , 16k, i za lan, po 3k svaka ekipa.. znaci 16k od online dobijes, i 24k od lan eventa, ukupno 40k, stavis 20k pobedniku, 10k drugo mesto, 5k za trece mesto, 5k za igraonicu, tako nesto, moze naravno i malo vise za igraonicu.. :)
  9. BCH (LEO,ziva,mrtwak,gkl,BLAGOJEVIC) GL:)
  10. BCH (LEO,ziva,mrtwak,gkl,BLAGOJEVIC) glll
  11. mogao bi posle ovog turnira i ti neki da bacis :D
  12. Hvala puno za info, pisi tamo BCHmix(LEO,ziva,BLAGOJEVIC,tba,tba) dolazimo sigurno, za ostale igrace poslacu ti pm za par dana kad budem iscimao neke ljude, vidimo se tamo :)
  13. Kilometraza od Beograda do Vrsca? GL svakako.
  14. Svaka cast za turnir, kobrica je bukvalno trcao po igraonici pokusavajuci svima da udovolji, dobro je sto nije pustao sve da gledaju turnir, bio je u penzionerskom prostoru tv preko koga su svi pratili meceve, valjda ce biti jos neki ovakav turnir, svaka cast kbr :)
×
×
  • Create New...