Jump to content

SIN

The X
  • Posts

    2,877
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

SIN last won the day on July 3 2013

SIN had the most liked content!

Reputation

497 Snašao se

1 Follower

About SIN

  • Birthday 01/31/1988

Retained

  • Member Title
    eltiT rebmeM

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

16,182 profile views
  1. Pa trkao sam se sa nekim drugim gastosom u A5-ici. Inace, od 10 dolazaka, devet je avionom, ali sam ovaj put hteo da ga servisiram u Srbiji i ustedim 1k eura.
  2. Sinoc dosao iz Svajcarske, vozio 14 sati. Nigde milicije, radara i zaustavljanja sve do 5 km do granice sa Srbijom u Hrvatskoj. A onda su me stigli presretaci i platio sam 35 eura za 175 km/h.
  3. Nabavi Chow Chow. Napravljen je za stan, ne moras da ga setas skoro uopste i srednje je velicine. A super je drugarina i zene ga vole
  4. Ok, pobedio si. Djokovic je lazni patriota. Zapravo ni ne voli Srbe niti Srbiju.
  5. Ok, pomiricu se sa time da imas cudan kriterijum za odredjivanje patriotizma. Samim tim sto je po tvojoj logici i Tesla licimer jer je izjavio da je ponosan na svoje srpsko poreklo, a placao porez u Americi i nije se mesao u politiku, je meni kriminalno. Preispitaj stavove. Poe
  6. Al kako on to ne da pare? Je l' ti njegovi restorani ne placaju porez? I mozda on ima politicko misljenje da Dacic nije lopov, TI TO NE ZNAS. Ako je tako, je l' to znaci da nije patriota jer nije pametan i ne vidi da Daca krade? A ako krsi zakon tako sto ne placa porez na novac koji je osvojio u Australiji onda neka mu se sudi. To sto on zivi u Monaku ne znaci da nije patriota. Mislim, zivi i Malagurski u Kanadi, ne placa porez u Srbiji pa je i dalje patriota, ne?
  7. Kako ce se to njemu smanjiti bankovni racun? Uniqlo ce mu davati manje para? Smanjice nagradu na Australijan openu? Od politike nikako ne zavisi, jer ti ne moras imati drzavu da bi pekao hleb ili lecio. A pogotovo nista ne zavisi od misljenja o Ratku Mladicu, na sta si ti aludirao da on ne zeli da se mesa u politiku. Ako je tvoj stav da on treba da ima svoju politicku partiju ili da bude clan partije i da zato nije patriota, onda necemo vise imati o cemu da razgovaramo jer marmenises.
  8. Supermen se ne smeje zbog toga vec metka u uvetu
  9. Dobro, malo trolujem. Svi smo mi sjebani na ovaj ili onaj nacin. Niko ovde nije zen niti blizu toga. Ali ja sam precizirao u postu na koju sjebanost mislim. Ono, teoretski je nemoguce da nisi sjeban do bola ako ti smeta Djokovic iz tih razloga, ili bilo kojih jer lik je po svakom parametru i vise nego na mestu. Znaci on pomaze koliko moze, ti pomazes koliko mozes. On je dvajes puta zauzetiji od tebe tako da nema vremena da se bavi politikom, ali to ne znaci da voli svoju zemlju manje. I ne terba da se bavi politikom. Lekar terba da se bavi lecenjem, pekar pecenjem, a politicar politikom. A to sto ne zeli da se zameri ne znaci da nije patriota, moze eventualno da znaci da je picka. Pa neces ni ti batici koji je za dva ramena siri od tebe da se zameras, iako te mozda nervira ili provocira. A i zasto bi? Mislim, ajde napravi web sajt na kome ces popljuvati Zandarmeriju i Bratislava Dikica i potpisi se, da znaju ko si. Zasto bi to radio?
  10. Pa mnogo kenja je zbog necijeg ega koji ne moze da prihvati da je Djokovic toliki car, dok je on niko i nista (neka pseudo verzija kiselog grozdja; da napomenem, meni je to apsolutno smesno i debilno da iko pati zbog tih stvari). I da bi se taj ego osecao bolje i podneo svoju mizernost, mora naci neku tacku po kojoj je bolji od Djokovica, i koja generalno marginalizuje Djokovicevu carost. Takvih likova je puno i izabrali su da ga skenjavaju po prici poreza i patriotizma, sto nema veze sa vezom jer: Djokovic je nista manji patriota od bilo koga od nas (vrlo cesto napominje da je Srbin, odakle dolazi, mase zastavama; a sa druge strane prikuplja pomoc za Srbiju i daje svoj licni novac za Srbiju, otvara skole, firme sto sve donosi novac u budzet Srbije, itd..) i uplatio je vise poreza nego sto ce oni za zivota. Ali kako ti sjebanom egu objasniti ista, to je pitanje...
×
×
  • Create New...