Jump to content

ратлук`

The X
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Reputation

12 Neutral

About ратлук`

  1. Mislim da nije. Prema novom zakonu (pocevsi od 2023. godine, dok ce za prethodne godine poreska slati resenja na kucne adrese) bice moguce platiti porez preko web aplikacije ili preko saltera. Ovo treba proveriti i u poreskoj ali ne ocekuj neki smislen odgovor posto ono, majka Srbija... Moja preporuka je da pratis ovaj sajt https://ufp.rs/. Napravili su i aplikaciju za racunanje poreza po novom zakonu (mozes da izaberes neki od 2 modela), a slobodno ih pitaj sta god zelis preko mejla i odgovorice ti. Oni (takodje sa ovima https://uri.rs/) su ucestvovali u tim pregovorima sa vladom i prate sve to.
  2. Hvala svima na odgovoru. @Zwerko Da li bih mogao i3 4170 posto vidim da je ista cena a jedina razlika je frekvencija (3.7 GHz kod 4170, 3.6GHz kod 4160)
  3. Treba mi pomoc! Kupujem komp, budzet je od 30k do 35k. Nisam gejmer da mi treba neka bolesna masina, od igrica ponekad odigram dotu. Ne mora da ima graficku jer imam vec jednu. Jos jedna stvar, nije mi jasno zasto je toliko velika razlika u cenama u gigatronu i emmiu npr., bukvalno za svako parce hardvera po nekoliko hiljada dinara. Koja je vasa preporuka gde je najbolje da kupim? Da li da uzmem neku gotovu konfiguraciju ili da sastavljam PC?
  4. Kalinic isti http://www.regressionx.com/wow/Images/charcreation/UndeadMale9.jpg
  5. Najbolja kazna za one koji prazne visak energije, vozeci brzo i agresivno, je radni logor, odnosno drustveno koristan rad. Dakle, ako imas toliko viska energije, ajde da to preusmerimo na nesto sto je korisno celom drustvu (kamenolom, guljenje krompira, rudnik, njiva itd.).
  6. http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=21&nav_id=802768 Ako je ovo zaista 100% tacno i provereno, onda je to veliko otkrice. Sad mi radi masta dok gledam ovu sliku koja izgleda kao neuroni u mozgu.
  7. Svima nama se gadi da placamo nesto od cega ce najvise koristi imati samo privatne (uglavnom lopovske) firme. Ljudi su ubijeni u pojam i puca im kurac da idu da protestuju i da se bore, jer znaju da na kraju od toga nece biti nista, kao u vecini slucajeva.
  8. Prodajem account na kome se nalazi SCII WoL i WoW do kataklizme. Imam original kutije i jedne i druge igre, prvi sam vlasnik, sve moguce informacije posedujem. Cena je 2000 dinara. Hitno!
  9. Kako sam se iznervirao kada je onaj mamlaz bacio patike u teren.... jos se lik smeje onako pederski i izigrava nekog retarda. Jebes mi sve ako je to uopste navijac Zvezde, imam osecaj da je neki kompleksas koji je kupio kartu samo zato da bi naneo sto vecu stetu Zvezdi. Btw, tekma je bila odlicna!
  10. To ti je VIP loza na stadionu Javora
  11. Hard disk je HDD S-ATA 160 GB Maxtor 7200 Igleda da je zreo za muzej... Hvala na savetu, sad cu malo da proucim/iskalkulisem pa cu da vidim sta mi je bolje
  12. Trenutno imam 20 000 RSD Gledam da dam samo za ono sto mi je potrebno, a to je procesor... Mogu ja da ustedim jos 10 000, ali imam trip da ce mi nov komp isto koristiti kao i ovaj stari, ako bude nadogradjen.
  13. ok, nisam video da postoji taj topik :)
  14. Imam komp star 7 godina i zeleo bih da mu zamenim procesor (bice mi dovoljan neki dual core) pa samim tim moram i novu maticnu da kupim. Preporuka sta da uzmem? Da li mi je ovo napajanje dovoljno za tako nesto? Hoce li ova graf. kartica raditi na novoj maticnoj ploci? Da li je isplativije da kupim nov komp ili da menjam ove komponente? Konfig. je sledeca MB Asus K8V-VM CPU AMD Sempron 2800+ VGA 256MB DDR3 Leadtek WinFast PX7600GT Napajanje 430W
  15. Imam komp star 7 godina i zeleo bih da mu zamenim procesor (bice mi dovoljan neki dual core) pa samim tim moram i novu maticnu da kupim. Preporuka sta da uzmem? Da li mi je ovo napajanje dovoljno za tako nesto? Hoce li ova graf. kartica raditi na novoj maticnoj ploci? Da li je isplativije da kupim nov komp ili da menjam ove komponente? Konfig. je sledeca MB Asus K8V-VM CPU AMD Sempron 2800+ VGA 256MB DDR3 Leadtek WinFast PX7600GT Napajanje 430W
×
×
  • Create New...