Jump to content

hmS team

The X
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About hmS team

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. hahaha :) nekaaa propusticu to zadovoljstvo :)
  2. kazem samo, jer ekipe koje ne budu imale srece u zrebu pucaju 5000 minimum na 2 meca :) al ok 10 kompova je ipak, samo sam pitao
  3. Neki bo3 u grupama ? ne? inace gl sa turnirom ;)
  4. pa to me interesovalo :D hvala na objasnjenju :) al to ti nije onda bo3, tako nemoj to onda pisati gore da ne bude zabune :)
  5. al opet bo1 je samo 1 mapa? o.O kojih 1:1 :)
  6. bo3 - best of 3, sad nije mi jasan ovaj deo sta ako bude 1:1 koja podela bodova? :) prepravi to :P
  7. ESL Srbija - Pomoc potrebna Pozdrav, Nadam se da necete zameriti jer se radi o bitnoj stvari kada je eSport u Srbiji u pitanju. Nakon veoma dugog perioda naseg pokusavanja da ubedimo ESL da nam napravi sekciju za takmicenja za nasu zemlju, konacno smo ostvarili neki pomak. Naime, da bi smo zavrsili pricu jednom za svagda, nadam se u pozitivnom pogledu, potrebna nam je pomoc od svih organizacija koje se bave eSportom. Moramo da skupimo info za veliki broj igara, a mi kao organizacija znamo detalje za CSS i za CS 1.6 (donekle) pa nam treba vasa pomoc. Vise detalja i nacin kako da stupite u kontakt sa nama mozete ovde da procitate: http://www.esport.in.rs/index.php/2-...-info-potreban Oprostite sto mozda necu videti poruke koje ovde budete postavljali jer imam jako veliki zadatak, a jako malo vremena, i gomilu organizacija koje treba kontaktirari. Takodje ne bi bilo lose da prosirite ovu vest na sve sve organizacije koje znate jer nam svima ide u korist razvoj eSport-a i prisustvo na ESL-u koja god da je igra u pitanju. Unapred zahvalana ekipa eSport Srbije. Ovo je okaci na kgb forumu username: serpent... pa eto cisto da prosledim :)
  8. E a mogoa bi neki ton da padne na stream :) haha
  9. hahha ma matori gazis :D samo polako cekamo te u 13h :)
  10. cbble ti je de_forge samo malo izmenjen :) ista fora kao clan1mill i tuscan :)
×
×
  • Create New...