Jump to content

nijefrka

The X
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-8 Nije se snašao

About nijefrka

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ma da, to je bilo poznato još prošle nedelje, nego loženje :) Nego, nije bilo poznato da će raskinuti ugovor. Lepe boje, nema šta
  2. nijefrka

    Teretana topik!

    @primo @Ivan_ ako nije kasno ili se ponavlja - http://www.x3mgym.com/ Dorčol, radnim danima od 7am. Vikendom od 10am. Ima dosta sprava, na spratu je cardio. Naravno, tu je i prva postava šipke sa Juga, ali i jako kvalitetnih silikona. #brusabez Ali radiš svoju stvar, spavaš i suplementiraš se.
  3. Burazeri, uzimamo li tog Milutinova ili šta? Naravno šala, ali koje loženje za časovničare ljubavi i njihače palminih grana.
  4. Ipak znači Euroliga. Šetamo se kroz jadran. E sad, da imamo malo manje ziheraskog trenera, pitanje top16 ne bi dolazilo u obzir. Djenka se upravo sprda. 21:23 upravo se raspadamo.
  5. Bilo bi najbolje da se ne žuri sa povratkom, koliko god on trajao. Šteta, krenuo je uzlaznom putanjom, Evroliga, čuvanje Noćijonija, pobede. S druge strane, pod obavezno je pojačanje na 4orci. Teško Raden može izdržati ovoliko utakmica.
  6. Ray Donovan. Car. Igra lik koji je većinom u filmovima cia/fbi/nsa uloga. Popravlja tamo gde holivudske zvezde pokvare, to bi bilo najkraće. U planu i druga sezona. http://www.imdb.com/title/tt2249007/
  7. Dobro je. Nije najgore, povreda koja bi uticala i na karijeru. Dislocirana čašica. Prvi nagoveštaji su da bi Mitrović mogao biti spreman za finiš ABA lige. http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/mitrovic-hvala-svima-na-podrsci
  8. Ovaj kvazi Grk samo protiv nas tovari. Elem, Radonja, kako je? I sve pohvale za pozrtvovanost ekipe.
  9. Ok, CZVBGDFMPDIVAROFLLIMENKELOLŽELEZNIK ima šanse da dobije, šta god, ostaće zapisano Crvena Zvezda Beograd. Poz za grobare. Samo da se kapiten vrati iz kanala, i to je to. Raško Hakeem The Dream je osnova svega. Srećan početak da poželimo i VK Crvena Zvezda, kreće finalna serija.
  10. Idemo danas, drugi pehar, ovo je ta sezona! Jesmo raspad u poslednje vreme, ali ove sezone već 1 Kup trofej, prilika za drugi, finale ABA, plasiranje u Euroligu, tako da ono. Jebaće nas danas grobari u Laktašima jedino u navijanju. Jbg, to je taj bojkot. Nešto ne verujem da će biti bojkota i za Euroligu, u koju se ušlo, gle, pa iz ABA. Zvezda le!
  11. Kad će sezonske da puste? LOL Pa jaoooo. Jedno 14 godina posle - Devotion! Ajde Zvezdo!
  12. Rakoč kanal, Savović kanal. Sramota za igru, ponašanje, 3pt i skokove. Al dobro, to je ta pašteta liga (nije opravdanje), vidi se da ih samo F4 ABA zanima, i Euroliga.
  13. Oprosti Tomu ako te uvredilo, tako reče čovek da ga zovu. Srdačan pozdrav.
  14. Emily Ratajkowski. Ende.

  15. Sa Pintu novi Zenga. :) Glup sam - korteo? To ono kad navijači idu sa stadiona na drugi stadion/halu/salu? Kao sad, s Marakane u Pionir? Gazi Zvezdo!
×
×
  • Create New...