Jump to content

blejdinho

The X
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Reputation

3 Neutral

About blejdinho

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jel postoji mogucnost da se dobije Dying Light? :D
  2. Zahvaljujem se jos jednom lancemi3d na giftu. Nisam verovao da cu dobiti igricu, posto obicno nemam srece prilikom bilo kakvog izvlacenja :)))
  3. prijavljujem se za giveaway svaka cast za akciju :)
  4. DmC Srecno svima :) Svaka cast na akciji.
  5. Jel vredi uzeti skyrim legendary edition? Ili samo obican? I da li ima svrhe uzimati na steamu, pa posle dodavati modove za grafiku?
  6. Da li je sigurno kupovati sa kartice na kojoj primas platu i tako to? :) Posto trenutno nemam paypal i te varijante, a summer sale je :)
  7. Koliko je sigurna kupovina preko steama sa obicne visa kartice? Da nije visa virtuon, paypal i tako te varijante gde se prebaci samo odredjena suma novca.
  8. blejdinho

    Monitor

    Jasna mi je ta podela :) Vise sam mislio u smislu, kolike su realne razlike da se oseti razlika (ako je neko imao iskustva sa obe vrste monitora).
  9. blejdinho

    Monitor

    Zanima me vase misljenje: IPS vs 120/144 Hz. Posto ja vec neko vreme planiram da uzmem asus-ov vg248qe, a opet i IPS monitori su mi privlacni, pa nisam pametan oko toga :)
  10. Mislim da je to za proslo povecanje iz oktobra prosle godine, kada su uveli nove pakete, tako da stari korisnici nisu mogli da koriste nove brzine.
  11. Imali neko info jel ce biti neke nove promocije? Cisto da ne uzmem neki paket, pa da oni posle 2 dana uvedu neke nove pakete za neku letnju promociju i da nove brzine vaze samo za nove pakete :))
  12. Verujem da bih mogao za tih 15ak metara da zavrsim posao, ali kao sto i kazes ko zna kakva bi bila slika... Ova poslednja ideja sa ovim mini PC-em mi se bas dopada, jer omogucava veliku fleksibilnost gde bih stavio monitore, a i izbegao bih silne kablove (i tastature :)) Znaci u teoriji ovde mi onda treba za svaki monitor po ovaj stick (u principu bi me toliko kostali kablovi, adapteri i spliteri po monitoru)... i jedan dobar wifi modem sa velikim dometom videcu malo da proguglam o ovome, zaista nisam razmisljao o ovome kao opciji (nisam ni znao da postoji :), u glavi mi je bilo smart televizori su mnogo skupi) Hvala na pomoci
  13. to bi bile kao table za informacije, ako tako mogu da objasnim... to je i meni padalo na pamet... ali opet 4x150e ispada 600e... a ako bih mogao da prodjem sa manje ukoliko to sve mogu da zbudzim na jednu karticu, ili eventualno dve kartice na jednom kompu... a i "administracija" (ako se tako moze nazvati) sa jednim kompom bi bila laksa, ovako bi svuda bile tastature i misevi... ono sto mene sad buni na ovu karticu koju si mi preporucio je sledece za nju pise "Konektori DVI, HDMI, 2x mini DP" znaci ja bih morao da uzmem jedan dvi kabl, jedan hdmi i ova 2 DisplayPort... i znaci za svaki ponaosob njegov spliter da uzmem?
  14. Otvorio sam novi topic, jer sam mislio da ovo moje pitanje ne pripada bas obicnim konfiguracijama, ali ukoliko je ipak potrebno da se nadje unutar tog topic-a prebacite temu slobodno. Potrebna mi konfiguracija racunara takva da u objektu imam recimo 8 monitora (4 razlicite slike - 4x2), a mozda nekad i 4 monitora jedna razlicita slika. Kako mi se najvise isplati to da uradim? Da li kupim neku jacu graficku sa 4 izlaza, plus po neki spliter (koji tacno spliter da uzmem)? ili za svake dve razlicite slike po jedan racunar sa obicnom grafickom? i da li da idem preko dvi ili hdmi splitera? Koliko bi kostalo u prvoj varijanti, a koliko u drugoj? Nadam se da sam koliko toliko objasnio sta mi treba :)
×
×
  • Create New...