Jump to content

tati

The X
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About tati

  • Birthday 11/20/1992

Kontakt podaci

  • Skype
    tatitza023

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    ex teams : dps,fullproof,improvision,extremezone..
  • Omiljene igre:
    CS:GO
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

3,207 profile views
  1. tati

    Microsoft WMO?

    Koristio sam sensei dve godine i mozda vizuelno deluje slicno, ali pod rukom mi je potpuno bio drugaciji osecaj. U medjuvremenu sam saznao da kompanija "Ninox" pravi rework WMO-a, tako da cu sacekati da ga puste u prodaju, hvala na pomoci u svakom slucaju. :)
  2. tati

    Microsoft WMO?

    Imao sam oba i nisu slicni. Ni jedan ni drugi ni blizu po velicini, dosta su veci, rival je ergonomski mis, raw je mozda malo blizi ali je siri, duzi i nizi. Nije ni blizu WMO.
  3. tati

    Microsoft WMO?

    Da li postoji neki mis novijeg datuma koji je istih velicina i proporcija kao Microsoft Wheel mouse optical?
  4. Pre svega, hvala na odgovoru. I ja sam malo skeptican zbog Kailh switcheva. Koliko sam skontao to je kineska kopija nemackih mx switcheva ali nigde nisam procitao da su losijih kvaliteta ali su na jeftinoci kapiram dosli tako sto su koristili materijal losijeg kvaliteta. MX switcheve ( black ) sam koristio 6 godina i nikada nisam imao nikakvih problema i znam da su maksimalno pouzdani. Xtrfy je brend razvijen poslednjih par godina i navodno ima najbrzi odaziv od svih tastatura - 0.001 s. Nigde nisam nasao na koji nacin su to realizovali pa to ne shvatam kao validan podatak, ali vidim da je puno pro igraca csgo-a koriste, a obzirom da nisu sponzorisani od strane xtrfy-ja, verujem da je odlican izbor. Opet obzirom na njihova primanja i sponzorstva i da tastatura u bilo kom trenutku podbaci, bez problema ce je zameniti novom a meni to bas i nije u cilju, obzirom da je xtrfy k2 rgb ~ 180, a i k70 je priblizno ista cena. Za corsair k70 rapidfire sam pregledao puno recenzija,vidim da ima pozitivan feedback i koristili su neke nove mx switcheve ( mx cherry speed ) koji su poput red switcheva ali im je potrebno 1.2mm za aktivaciju ( kod red switcheva 2mm ). Mada sam pogledao na nekim forumima i primetio sam se dosta njih zali na osvetljenje, mada je to bilo o nekim starijim verzijama ( pre one verzije LUX ), ali ne znam kakve su ove novije. Pricao sam sa Kingorom, on mi je isto predlozio coolermaster pro l, jer je i on koristi i kaze da je top, ali sam hteo neku malo vise "atraktivniju". Posto hocu da uzmem i nov mis i podlogu, razmisljao sam i o razeru, ali obzirom da sam koristio 2 godine deathadder i shvatio da im je kvalitet prelos, nisam bas siguran da je to adekvatan izbor. Ne znam sta da radim, ne bih da pogresim.. :/
  5. Pozdrav! Pazario bih mehanicku tastaturu, koristio sam do pre dve nedelje 6gv2 dugi niz godina, smorila me pa sam je prodao. Uzeo bih neku novu sa rgb pozadinskim osvetljenjem i full, ne tkl. Najvise mi je paznje privukla corsair k70 rapidfire i xtrfy k2 rgb, mada sam otvoren i za druge sugestije. Je l' imate neku preporuku i da li neko ima nekih iskustava sa gore navedenim?
  6. @vitjy Zaista, slagao bi kad bih rekao da jesam. Konfiguracija je sledeca: i5-4690k sa cooler master hyper evo 212 cpu kulerom, AMD r9 280 Dual-X 3GB ddr5, Kingston HyperX 8gb ddr3 Fury Red, z97-g43 gaming, chieftec ctg 650 i sve to u thermaltake v6 case-u. Mislim da je solidna konfiguracija, i ne opterecujem se da li bi mi "teralo" sve nove naslove, vec pojedine igre, koje sam usled nedostatka vremena zbog skolovanja i privatnih obaveza propustio, pa zelim u slobodno vreme da nadoknadim propusteno. :)
  7. @vitjy Ne uzimam monitor iz takvih razloga ( ne znam ni kako si dosao na takvu ideju), vec jednostavno, imam dobar racunar i zelim adekvatan monitor kroz koji bi mogao da "dozivim" fps koji mi masina izvlaci. @reky @vlada_ Hvala Vam na predlozima, pogledacu te monitore. Najvise sam bio zagrejan za Samsung 2233rz, ali ga nema vise na trzistu, a nigde nije ni zaostao, tako da ga je jako tesko naci. Cak ga ni polovnog niko ne prodaje. @alfa Hvala na predlogu, al' nemam nesto zelju za takvim poduhvatima. :D
  8. Pozdrav, ljudi! Uzeo bih nov monitor za gaming sa 120hz/144hz refresh rate, ali je problem sto su svi monitori koji su trenutno u prodaji preskupi (~400e ). Interesuje me da li mozda neko zna, da li ima neka jeftinija varijanta, ili neki jeftiniji model?
  9. Nema potrebe za svim high podesavanjima, cak je i mnogo tecnija igra kada su podesavanja na low, models na medium, multicore enabled i texture filtering bilinear. Ivice nisu istaknute, i modeli se lepse vide. Ali, naravno trebace ti vremena da se malo naviknes na podesavanja. I naravno reza ispod 1024x768 , je sa ovim podesavanjima jako naporna za oci. Kucas fps max 301, i neces imati nikakvih problema sa takvom konfiguracijom sto se tice fps-a.. :)
  10. Vidimo se,pucamo se.. Gl svima :)
  11. Opusteno druze,svakako nam nije dosao peti igrac,jer nije imao uslova za to..Pa cak ni njegova zamena,jer je zaspao..Dosli smo samo da bi ispostovali organizaciju i vojiN-a koji je dosao cak iz Treviza ( Italije ) da bi se igrao sa nama.. :) I hvala Filipu,sto se nasao tu da nam odigra..Juricu svaka cast na pozrtvovanju,sve je bilo ok..Malo je kanter radio losije,al' dosli smo iskljucivo radi druzenja,tako da sve je bilo ok.. :) Gl u nastavku !
  12. na prodaju xai,star 2 nedelje,pod garancijom !

    1. troubles

      troubles

      javi se za xai!!!

  13. daj nemoj zezati da nema hltv-a ?! taman sam iskokao kokice i spremio se da gledam gospodu profesionalce a ono kita .. :((
  14. Nzm sto VI mracite sebe i ostale time koja je ekipa bolja i koja je spremnija i zbog cega.. Na turniru se pokazalo koja je ekipa trenutno spremnija ili bolja,ili nazovite to kako vec hocete,tako da,iskulirajte se .. ;D Cestitam pre svega Du-u i Shakalu na odlicnom turniru,sudije takodje svaka cast..Cestitam RB braci na osvojenom prvom mestu,kao i BGD-u na drugom..Obe ekipe su pokazale sta je dobar kanter i zelim Vam da nas predstavite u sto boljem "svetlu" u Rumuniji,i ako Bog da u Svedskoj.. :) GG iBleja,dnsk,KGB i sMk.. Vidimo se nekom drugom prilikom.. Poz! :)
×
×
  • Create New...