Jump to content

noodle

The X
  • Posts

    1,671
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About noodle

  • Birthday 01/29/2008

Retained

  • Member Title
    Yoda-Buda

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://donorheroj.com/
  • Skype
    marko.teodorovic

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. noodle

    SD Partizan 11/12

    trenutno imamo tribinu? :)
  2. noodle

    SD Partizan 11/12

    Napišao sam zvanično, naravno da je isplanirano i kriminalci vode kolo i u Novome Sadu. Taj trener je pričao protiv Partizana, takav nam ne treba.
  3. noodle

    SD Partizan 11/12

    Ja se klanjam Partizanu, klubu, sportskom društvu, koji ima istoriju, koji mi je doneo više radosti nego tuge, itd. Ne klanjam se igračima, sadašnjim niti prošlim, upravi, niti nekom drugom, pa ni timu. Najverovatnije neće moći da razumeš, ali tako je. Ja ne idem na JNA zbog tima, nego zbog Partizana, zbog starih pesama, zbog prijatelja, itd. Partizan je iznad svih u klubu i ovi iz uprave očigledno ne shvataju. Najverovatnije će se desiti to što si rekao, ogromna većina igrača će ili ostati kući ili će se pridružiti ovoj grupi koja se odvojila od juga. Može da bude i Murinjo, taj je zvanično izveo slaninare sa terena u finalu kupa, mislim da ga navijači neće svariti.
  4. Briši ovo, leba ti. Konstantna gužva, visoki i razdrndani busevi na većini linija nikako nisu dobar prevoz. Svi pričaju o nekoj klimi, o busplusu, glupostima. GSP nema osnovne stvari, pola vozila nema kočnicu, invalidi nepostoje za njih i mi pričamo ovde da li je GSP dobar ili nije? Upoređujemo '90te i 2 basa sa sadašnjim voznim parkom od 200, u gradu koji treba 2000.
  5. noodle

    SD Partizan 11/12

    Sveti dres ne znači da je trenutno tim dobar. Sveti dres znači da ima ko da mu se klanja. To nema nikakve veze sa mutavim predsednicima, Toletom, balvan ”igračima”, itd.
  6. Oduševljen sam idejom i fotografijama, samo je veliki promašaj što je copy na engleskom. Očigledno su radili prvenstveno za portfolio, a ne za ulicu u Srbiji.
  7. noodle

    SD Partizan 11/12

    Oscilacije u igri, a ja bi rekao i u motivu, govore da ćemo biti opet topovsko meso prosečnih evropskih ekipa. Naravno, ako prođemo.
  8. noodle

    SD Partizan 11/12

    Kao što se skandira Dijari, jug je prešao preko toga kako je otišao i kako je igrao u poslednjim utakmica pre odlaska, samo da vas napuni. :| U pravu si, navijaču kk Beograda.
  9. noodle

    SD Partizan 11/12

    Nema šta da im se zameri? :) Ti se šališ? :) Mislim, i ja sam zadovoljan voljom ali da nema da im se zameri mi bi prošli dalje. Pogledaj post ispod... Opet kažem, bilo je super za naše uslove, nisu igrači krivi već prvenstveno alava uprava. Ako tako budemo igrali i dalje, ja ću stvarno biti zadovoljan, da uđemo u Ligu Evrope, da roknemo cigane i slaninare i puna kapa. :) Uprava je alava kao i obično i oni su najveći krvci što ”nikad nemamo sreće”. To je to što meni znači najviše, svi znamo da smo u kurcu i niko nam ne treba da nas podseti, ali opet igrači mogu da se bore.
  10. noodle

    SD Partizan 11/12

    Važno je da nismo igrali kao sisice, napadali smo, sada što nismo prošli imam listu razloga koji nisu opravdanja već pljuvanje svih, od uprave do pojedinaca, ali mi živimo u Srbiji i mi igramo fudbal kakav igramo. Meni je važno da su pokazali volju, a za ostalo neću da se nerviram. Da prođemo u Ligu Evrope, jeste da će nas karati svi ali šta da se radi.
  11. noodle

    SD Partizan 11/12

    pu, pu. :) Sa jedinim srpskim timom, hehe.
  12. Super 8 - 8/10 Možda mu dajem preveliku ocenu, ali od onih šit filmova koji sam pre ovoga gledao (na prvom mestu transformers) ovo vredi. Dobar je.
×
×
  • Create New...