Jump to content

ultranumb_

The X
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

2 Followers

About ultranumb_

  • Birthday 05/10/1996

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

3,623 profile views
  1. Uzeo CS:GO,covek odma poslao ! :)
  2. Neko je izgubio kljuceve na turniru,u pitanju su 2 kljuca i siva traka,neka mi se javi na pm!
  3. Stvaran rezultat :) Samo jedna ekipa nije dosla (Twist)...Bila je super atmosfera,posle duzeg vremena su se skupili kanterasi :D,postavicemo slike kada dobijemo :D Neko je izgubio kljuceve na turniru,neka mi se javi na pm !
  4. Pa sta preporucujete za najmanje moguce para umesto njega,da sljaka bar 100-ku? 775 socket ?
  5. Jesam,mozes da mi kazes tacno sta?Svi mi kazu da mora da gura bar 100,a ja nikako to da resim...Do cega moze da bude?
  6. Bilo bi pozeljno,zbog otvaranja turnira da svi,ili makar leaderi dodju u 10 da preuzmu ID kartice , i zbog medija ! S obzirom da se turnir igra na steamu,nek se javi svako ko moze da nam pomogne tako sto ce nam pozajmiti steam koji ima cs 1.6 za sutra,za koji mi garantujemo,turnir pocinje u 10,pa bar za ovo prvo kolo gde su igraci neupuceniji u CS takmicenja...Svako ko zeli da pomogne neka mi se javi na PM ili na mail pruzirukubudicovek@gmail.com,hvala!
  7. Izbacen je zreb S obzirom da se turnir igra na steamu,nek se javi svako ko moze da nam pomogne tako sto ce nam pozajmiti steam koji ima cs 1.6 za sutra,za koji mi garantujemo,turnir pocinje u 10,pa bar za ovo prvo kolo gde su igraci neupuceniji u CS takmicenja...Svako ko zeli da pomogne neka mi se javi na PM ili na mail pruzirukubudicovek@gmail.com,hvala!
  8. Jutros smo proverili ziro racun,posto duzi period na njemu nije bilo nikakvih promena,u banci su nam rekli da je sve ok...Sutra ujutru cemo da proverimo i da sredimo to,pokusajte ponovo,ako ne,donosicete pare na ruke ili ce biti stavljen novi ziro racun :)
  9. Intel Pentium D CPU 2.80Ghz (clockovan na 3.3) 3gb ram nvidia gt220 windows 7 64 bita konfiguracija Na ovoj konfiguraciji imam 40-60 fps na 5v5 ,800x600 rezolucija,sve low,obarao sam sistem sa 32bita presao na 64 da vidim da li ce to da pomogne,vsync mi je off(premda ne pravi neku veliku razliku kad je off i on sto me cudi),drug na identicnoj konfiguraciji ima nekih 100-150fps,a kod mene pada i do 20-30 cesto... Ako nema resenja,sta bi se najvise isplatilo da se promeni,da vuce bar nekih 120-150 fps 5v5 ?
  10. Takodje svako ko ima bilo kakvu ideju,bilu kakvu organizaciju koja bi htela da pomogne na bilo koj nacin,neka se javi,sto vise sponzora to ce biti uspesnija akcija,i samim tim cemo ubuduce moci da organizujemo turnire veceg imena,vecih nagrada,turnire od vece pomoci osobama kojima stvarno ta pomoc treba! :)
  11. Desava mi se da mi slika postaje mutnije,kao da vibrira i ubrzo se zadrma ceo ekran i slika nestane (bude crno) a u pozadini idalje cujem zvuk,cujem teamspeak na primer, mogu da alt+tabujem i prebacim se na neku drugu stavku ali cim se vratim u igricu problem se ponavlja nako 5-10sec ali ovog puta je sve teze i teze da se vratim i desava se da zatrokira ceo komp...Ovo se retko desava u CS-u,ali zato u nekim malo zahtevinjim igricama tipa LoL i Dota2 to se stalno desava (i neigrivo je naravno) pa cak i na firefox-u ... Ovaj problem sam imao pre i s obzirom da tada nisam nasao resenje odneo sam u servis gde sam uzeo racunar i kasnije menjao neke komponenete ( tipa graficka,napajanje...) i oni su rekli da nista hardverski nisu menjali vec "ocistili sistem od nekih virusa,nesto su iznutra ocistili blabla" u prevodu nista korisno nisu uradili vec mi uzeli kintu samo nekih 2000-3000dinara,medjutim tada tog problema nisam imao jedno dva meseca i on je opet krenuo da se javlja,najpre jako retko u Doti2,onda sve cesce i cesce pa od skoro su PES,LoL,Dota ponovo neigrivi... Ja sam mislio da je to do graficke,medjutim u servisu u kome je uzeta i ima garanciju su rekli da je sve u redu... Evo slike konfiguracije , to bi bilo to sto trenutno mogu da se setim,ako vas bilo sta zanima pitajte i svaki savet je dobrodosao ! :)
  12. Pozdrav , kao sto pise u naslovu prodajem 2x dota2 steam account (znaci igrica je vec aktivirana na account i ima 0hrs), imam vec svoju + sam jednu prodao sto mozete videti ovde Ponude mozete poslati na PM.
  13. gg gamecore, gg kgb wp steta sto i mi nismo iz lana mogli da igramo :(
×
×
  • Create New...