Jump to content

D5N

The X
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

4 Followers

About D5N

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nakon mjesec dana igranja grupne faze, došao je red na playoff Balkan Counter-Strike League. - Parovi Playoff-a Balkan CS League The elder Gods vs urbanExperience IN YOUR HEAD vs OX.Enermax SAINTS vs bringitON Next Evolution vs Aggresive Fuck off Point vs headshotBG rampageNET vs teamwork DooM vs diSlike Cocks AdeksGC vs Svrsavanje u Mlazovima - Playoff se igra od ponedeljka, a nadamo se da će nam HLTV.org pružiti podršku i obezbjediti Hot Mečeve na njihovom sajtu. Ova tema može biti neka vrsta kladionice, te u njoj postavljajte i vaše prognoze, pa možda bude neka nagrada za onoga koji pogodi najviše parova. Sastave ekipa možete vidjeti tako što ćete otići ovdje i kliknuti na ime ekipe. Nakon ove sezone, doći će nam i druga sezona, mnogo bolja i sa više boljih ekipa. Takođe, biti će i "amaterska" liga koja će se plaćati manje nego prva liga.
  2. Hahah :D Ma ovo mak1 pisao. I da, www.trackthegame.com sponzoriše hltv servere i hvala im na tome :)
  3. Sa zadovoljstvom vam objavljujem da će BalkanTV prenositi turnir, tačnije HLTV. http://balkan-league.com/index.php/news/general/counter-strike/29-gigabite-lan
  4. Svršite sum Bit' će možda još 2 ekipe iz Srbije. Žao mi je što ih je samo 3 :(
  5. Kako ne mogu ove hejtere. nSydia je pozvana i prva je uplatila.
  6. Vjerujem samo u jednog Boga! Ne zanimaju me vaši isusi, evanđelja, biblije etc...
  7. ok, nek se odvaja ko hoce
  8. I sada mi trebamo da ne pozovemo ekipu radi toga što se Kosovo odvojilo. Ako je iko normalan, a nadam se da ste svi, igrat će bez obzira ko da igra jer nije ovo politika nego CS!
  9. Pozz, Samo da vas obavjestim da sam napravio račun za sve valute, za sve moguće zemlje etc. THROUGH: Swift: GIBAATWG 1. Erste Group Bank AG Wien SWIFT CODE: ABSBBA22 Sparkasse BANK DD BiH Beneficiary: BA391994926052049385 Edin Imamović Ferida Srnje 53 71000 Sarajevo BiH Molio bih vas da uplatite do 10 Juna jer je u planu da liga počne 15 juna. Takođe nemojte da se brinete ako ne bude dovoljno ekipa, ligu ćemo stopirat i onda cemo nastaviti u julu, ili ćemo vratiti svima pare. :) Molim sve ekipe koje su se prijavile preko KRURa. Tipa. bgdonline, dps etc da uplate :) Hvala unaprijed ;)
  10. E decki :) Napravio sam račun za uplate. U banci su mi rekli da dam da probate uplatiti. Ako ne mozete morat cu napravit racun za svaku zemlju posebno. http://www.dodaj.rs/f/1L/D8/TLqkb45/img00003.jpg
  11. Evo samo da obavjestim ekipe koje su se prijavile da će račun biti gotov sutra ili u četvrtak tako da nema da brinete. moj steam: alessiah tako da mo mozete sve tamo pitati :)
  12. ty svima :) Pricao sam sa ROMANOM iz mouza. Vidjet će sa menadžerom ;)
×
×
  • Create New...