Jump to content

plavi

The X
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About plavi

  • Birthday 05/27/1984

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Stvarno organizujte prvo te turnire za po 300 kinti,mi noob-ovi necemo da bacamo po soma dindzi kad znamo da necemo daleko dogurati..a i ja znam ljude koji bi dosli da pikaju a ne prate nikakve forume.
  2. odradili su sve misije sa terranima,vrhunski je odradjeno! imas i medic iako ih nije bilo tad
  3. kako da predjem IN utter darknes na hard? sta da pravim,ne znam da igram sa tossom?
  4. Dolazim i ja iz bg-a!!! ako ima mesta u nekim kolima,javite ili ako neko hoce da idemo zajedno vozom neka se javi!!! Upisi me na listu igraca!
  5. Custom Game Novice Win 3 solo evenly matched Custom Games against any A.I. opponents. Sta je ovo bre?? jel treba da igram protiv kompa ili?? odigrao sam par partija,ali nikako da odradim taj achivement!? pomoc!
  6. hocu da odradim sto vise..ali kasno sam video da je i to achivmnt ako komuniciram sa svima..inace dosta sam odradio vec.. nemojte da se ljutite odmah.. plavi 989 dodaj pa da opikamo koju :D
  7. presao sam 20 misija i sad je nema,moguce da sam se kasno setio da je startujem! :D
  8. presao sam na normal,al sad prelazim na hard,tako da preskacem te njihove razgovore...a hocu da naguram te bodove od achivmenta.. Hvala ti u svakom slucaju na pomoci...by the way doktorka nije u laboratoriji :D
  9. ma pricam non stop sa njim,a nikako da mi spomene poker.. mozda zna da sam navucen na texas hold 'em. :D prosao sam tu misiju sa mineralima.. i jos nesto..nikako da uspostavim konverzaciju sa doktorkom,gde da je nadjem?? ima li negde teme o achivmentima??
  10. 10 kako da uradim ovaj achivment? Dead Man’s Hand Find out what Matt Horner won playing poker.
×
×
  • Create New...