Jump to content

Torma

The X
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Torma

  1. Torma

    WTS imba acc

    Jok,samo prodaja.Bump!
  2. Holy mainspec / Retri offspec Char name - Jogi Realm - Frostmane ally 250 days played 10500+ achivments points 30+ FoS 358 item lvl holy gear (jedan heroic item,legs) 355 item lvl retri gear (3xt11,epic wep,darkmoon card trinket,etc etc) PvP gear nemam,posto u cati nisam igrao. Titula ukupno 36,neke od bitnijih....Battlemaster,Hand of adal,The exalited,The Seeker,Chef,Bane of the fallen king,Ambassador,The diplomat,Guardian of cenarius,Argent Champion,Champion of Ulduar,Defender of the Shattered world,Starcaller,Astral Walker,etc etc.... Mounti 100+,bitniji su....ZG raptor,MgT mount,Winterspring Frostsaber,Brewfest Kodo,Swift alliance steed(ToC 10 instanity,ne moze vise da se uzme),Red proto drake,Green proto drake,Ironbound proto drake,Rusted proto drake,Volcanic stone drake,icc 10 glory mount,Blue Dragonhawk,Dark phoenix,etc etc.... 49 exalited reputacija 57k HKS U banci od oldschool geara se nalazi T6(ramena,glava,hands i feet,ostalo je BT sunwell gear),T7,T8,T9,kao i arena weaponi od S5 do prosle sezone. 30+ tabarda TABARD OF THE LIGHTBRINGER,epic tabard iz shadowmourne questa. 75+ petova profesije alch 525,ench 525,sve sekundarne profesije 525 ukljucujuci i arheologiju (11/20 rare odradjeno) Na acc ima oko 15k golda Od altova tu je unholy dk lvl 80,full T10 sa 280% speed red proto drakeom i oko 3k achivments poena i druid lvl 67. Prvi i jedini vlasnik,imam sve moguce podatke,nikad banovan,nikad hakovan. Istekla dopuna,kontakt na tel. 064/130-299-4 Goran,prednost Beograd i okolina Nikakav trade,samo prodaja,cena je 250e fiksno
  3. E,ovako drugari,najozbiljnije se razmisljam da prodam acc posle skoro 4 godine igranja,ali posto ne pratim cene,bilo kakva pomoc oko neke realne procene vrednosti bi mi dobro dosla.... U pitanju je paladin,250 dana played,10500+achivments poena,30+ FoS,main spec je holy,358 item lvl gear,jedan heroic item,znaci dosta dobar gear,offspec je retri,355 item lvl,epic 359 oruzje,3xt11,novi darkmoon card trinket,etc etc..sve u svemu,jeste da je retri offpec,ali razlike izmedju dva speca su minorne,sa oba moze da se raiduje sadasnji content opusteno.Naravno,sve je full socketovano i enchantovano.PvP gear nemam,posto ga ne igram u cati. Titula imam ukupno 36,neke od bitnijih su: Battlemaster,Hand of adal,The Exalited,The Seeker,Chef,Bane of the fallen king,Ambassador,The diplomat,Guardian of cenarius,Argent Champion,Champion of Ulduar,Defender of the shattered world,Starcaller,Astral Walker....mislim da je to to otprilike. Mounta ima 100+,ZG raptor,MGT mount,Winterspring frostsaber,Brewfest kodo,Swift alliance steed(insanity u toc-u na 10 man,ne moze vise da se uzme),Red proto drake,Green proto drake,Ironbound proto drake,Rusted proto drake,Volcanic stone drake(cata herocis achivments),Blue dragonhawk,Dark phoenix,svi Netherwing,Kurenai mounti,itd itd... 75+ petova,49 exalited reputacija,57k HKS,ako je nekom i to interesantno u banci se nalazi T6,T7,T8 i T9,svi arena weaponi od S5 do prosle sezone,preko 30 tabarda,tabard of the achivments i TABARD OF THE LIGHTBRINGER,epic tabard za shadowmourne legendary item. Profesije Alch/Ench 525 obe,takodje su sve sekundarne profesije ukljucujuci i Archeology(12 rare odradjeno do sad) na max skillu.Na acc ima oko 15k golda,od altova imam unholy DK-a lvl 80,full t10 sa 280% red proto drakeom i druda 67 lvl. Mozda sam nesto zaboravio,pisao sam na brzaka,ali u sustini to je to manje-vise.Hvala unapred.
  4. Gde si Milutine,legendo frostmane-a!Zar i ti!?
  5. Neverovatno dobar igrac i iznenadjujuce normalna osoba.Po defaultu je predrasuda da su igraci tog ranga (gladijator sve sezona i R1 prosle sezone,koliko se secam,PvE nema potrebe spominjati,MM je top 10 ili 20,jebem li ga,u svetu sto se tice WOTLK-a) neopisive drkazije,ali ono....lapio sam sa ovim likom vise puta,decko je jednostavno skroz normalan i pozitivan.Prava retkost u danasnje vreme.
  6. Xzore,svaka ti dala :))) Ja se kao nemi posmatrac ovog forumima divim tvojim postovima,nebitno da li si ozbiljan ili si se smorio pa se sprdas,ali dan si mi ulepsao.Ziv bio :D
  7. Pa pazi,naravno da stoji to da je Impact mogao/morao da se malo vise potrudi oko gramatike u svojim postojima,koja mu ocigledno nije jaca strana i da je ime gilda ono kao...meh.Za tih 5 godina koliko vam guild postoji mogli ste smisliti nesto pametnije,al aj sad,sta je,tu je,vasa stvar. Ali isto tako s druge strane,iako relativno kratko vreme i tek povremeno obilazim klanrur,da se primetiti da su odredjeni ljudi na wow forumu mnogo,ponekad preterano bezobrazni,drski i ponasaju se kao da su uhvatili boga za onu stvar,cast izuzecima naravno.Mislim,sto kaze ovaj decko Kalky,ako ste vec svi toliko pro,pa ajde,dajte ljudima neki savet,pomozite im nekako,ili ako vec necete da pomognete,ne morate ni da ih pljujete,iskulirajte topic i to je to...ideja o srpskom gildu je stara koliko i wow otprilike i svi pokusaju da se isti napravi nisu vredni ni pomena a kamoli nesto drugo,a oni su,ako nista drugo,skupili bar 10-tak dobrih igraca,ubili LK na HM,sto je za pohvalu,a ne za pljuvanje,jel,naravno da je sa 30% buff i novim talentina fight neuporedivo laksi,ali to ne znaci da je lagan,mislim da 80% wow populacije i gildova nece ubiti tog bossa do kraja expa,ako ne i vise.Ne verujem ni da ga je sa ovog foruma,koji je,jelte,prenatrpan pro igracima ubilo vise od par ljudi,bar sam ja stekao takav utisak,al sta znam,mozda gresim. U svakom slucaju,momci sa silvane,sve najbolje u cati,ako nista drugo,cestitke za trud.
  8. Ne znam da li mozes da se transfer,ali Frostmane je katastrofa,evo trenutno sam 500+ u que-u,mogu zamisliti sta ce biti kad izadje cata :S Bice isto kao i kada je WOTLK izasao,ako ne i gore...mesec dana konstantnog laga,DC-eva,svakodnevnog que-a posle 18h (isao je i preko 2000+),u principu,bilo je maltene je neigrivo.Moj ti je dobronameran savet,da ukoliko nemas ovde neke RL ortake ili slicno,pa hoces sa njima da igras,zaobidji Frostmane u sirokom luku.
  9. Thx za objasnjenje i ono...lol :S Mislio sam da je nesto drugo u pitanju,jebem li ga sta,u svakom slucaju nisam verovao da je u pitanju glupavi hack program koji koriste top timovi u najjacoj bg-u u Evropi :/ S obzirom koje pare blizzard zgrce na ovoj igrici,ne bih smeo da dozvoli sebi takve propuste,ali meh...izgleda da i njih vise zabole.
  10. Kao prvo,pozdrav svima. Kao drugo,gratz za rating i R1,uzeo titulu na kraju ili ne,svaka cast anyway,lepo je videti da i medju Srbima postoje vrhunski PvP igraci.Podrska za srpski skill. xD I kao trece,spominjao si u jednom od postova,koji je btw,jedan od najboljih,ako ne i najbolji koji sam procitao ovde,kamo srece da je vise takvih,da prva dva tima na Stormscale-u koriste GCD hack....e sad,u cemu je tu fazon,pitam ovako laicki?Koliko vidim prva dva tima su razliciti setupi,znaci da nije do setupa,nego do cega?Ako je zabranjeno sto ih jednostavno ne reportujete,ako nije,kako to onda funkcionise?
×
×
  • Create New...