Jump to content

Mateo

The X
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Mateo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Mateo

    Football Identity

    Ma to si ti odigrao test match :) to nema nikakve veze... Mora neko da te angazuje da udjes u neciji tim (potrazi na forumu njihovom gde mozes da se javis), e onda u zavisnosti u kojoj ste ligi igrati odredjenim danima u toku nedelje (dva dana) tekme u odredjeno vreme. I ne traju kao test match "30min" nego punih "90" - virtuelnih minuta :)
  2. Mateo

    Football Identity

    Neko novi poceo kad je video temu? Kako vam se cini? :)
  3. Nije moja mjuza al je bas gotivno, opusta 10/10. Evo ovo, ko god da slusa rep, ako mu se ovo ne svidja treba da razmisli zasto zapravo slusa to sto slusa :D bolesni i spot i stvar!
  4. tek sad videh ovo hvala za kacenje! Vidimo se Punze brate :)
  5. Mateo

    Football Identity

    Serbiatm i F.K. DUD su iz druge usli u prvu ligu. Pravite klubove krecite da igrate, gotova je prosla sezona.
  6. Mateo

    Football Identity

    istina, ono ako pobedimo sve do kraja, ukljucujuci i omertu a vi ne kiksnete protiv Partizana, mi smo u barazu za prvu ligu. al ako kiksnete, moze svasta da bude :) mada u sustini takva je i realna situacija, dud i srbija su najbolji u drugoj ligi, a ono istina je i da ce nas trpati u prvoj :S, samo treba izdrzati da se ekipe ne raspadnu kad krene da se gubi u prvoj ligi!
  7. Mateo

    Football Identity

    huhu, 1.Serbia 34 2.Omerta 31 3.Dud 31 poslednje kolo dud vs omerta :D zanimljiva zavrsnica ukoliko omerta ne kiksne jos koji put
  8. Mateo

    Football Identity

    haha dobre su bile nase medjusobne tekme sreca uvek presudi...proslu smo cini mi se bili bolji al eto ispostavilo se 1-1.. ona pre nje je bila bas onako ujednacena al eto sreca vas pogledala, greska golmana i 1-0 za vas...jebiga tu smo
  9. evo par snimaka sa mog prvog nastupa i to, bilo odlicno zezanje, krivo mi je samo sto su snimljene prve dve de sam probijao led...a nisu neke gde je bila najjaca atmosfera al nema veze... tu je ova "Lisabon" tu je bilo bas fino evo te prve dve: lisabon:
  10. 25.08.2010 U sredu 25og avgusta u klubu Blue Moon ce te imati prilike da chujete: -od 22:45 nastup povodom promocije Mateovog Ep-a "OVIH DANA" ...Gde ce nastupati: -Mateo -Thruo -Shatro -Tormentor -Aerosoul(Jana) -Beast(Diode od Mesa) -Cantwait -Dj B.k.o. -Zatim od 00:15 pa na dalje se nadovezujemo na vama dobro poznat "KRUSH GROOVIN" ... gde ce vas drzati na nogama DJ B.K.O. -Klub Blue Moon se nalazi na dobro poznatoj adresi Zmaj Jovina 4,od trga kad se ide Knezom ka Kališu (pre česme) prva ulica levo (odma posle Milenijuma). -UPAD SAMO 50 DIN event na fejzu, jer je to popularno: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=147866298566688&ref=mf Vidimo se tamo!!!
  11. Mateo

    Football Identity

    ljudi trazite klubove, pravite klubove i to...jos dva kola do kraja sezone... :)
  12. Mateo

    Football Identity

    hahaha, istina dobro nije strasno 1-0 nasa odbrana(zajedno samnom :D) odradila sjajan posao danas (:
  13. Mateo

    Football Identity

    da brate, u drugoj srpskoj ligi, F.K. DUD :) ma kakav hejt, sta ti je... ma ono to je sve vec stvar dogovora znas i sam, javis im se da li ces biti ili neces biti tu i cao :) al kad se igra do jajno je
  14. Mateo

    Football Identity

    haha... ma pikao sam ranije brate, ono i totalno zaboravio na celu tu stvar, i na kraju sezone se bukvalno setim i izvalim da sam bio 4ti u nekoj privatnoj ligi od nas 20 i nesto cini mi se :) veruj mi brate, ovo je mnogo dinamicnije i interesantnije...zapravo ti igras i utices na tok igre, ne zavisis od pravog fudbala... pokazace se vremenom kolko je dobra igra, jos je u fazi razvoja... polako :) svaki od ovih kuglica je neki od tvojih likova iz kluba...ja recimo igram desnog beka :)
×
×
  • Create New...