Jump to content

shmi

The X
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About shmi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Danas u 21:00 cu streamovati challenger ranked 5s na eastu, pa navratite :)
  2. Pozdrav ljudi. Ja sam Shmi i Diamond 1 sam na EUW. Inace igram supporta za tim Kalu OP i skoro smo uzeli drugo mesto na balkansom turniru u Bugarskoj: http://lol.gamepedia.com/ESL_Balkans_League/Season_V Konacno sam namestio stream, pa navratite. Sve kritike su dobrodosle :) http://www.twitch.tv/shmicarry
  3. Da li mozete da obezbedite akauntove za nas sa westa? :)
  4. Zasto ne organizujete turnir na EU West kao sav normalan svet? :D Sumnjam da ce se skupiti dovoljno ekipa na East-u
  5. Ekipi Nemamo ime trebaju 2 akaunta :)
  6. Prijavljujem ekipu "nemamo ime" :D teengluesniffer, kravamocna, arthas, Shm1, Decojcica Jel to ona igraona dijagonalno od futoske?
  7. Svaka cast za organizaciju i hvala sto si javio :) Taman sam kontao da napravim pauzu sa igrom, ali izgleda nista od toga :D Vidimo se!
  8. Mislim da to bas i nije istina. Lik koji je orga u mom klanu je Spanac, a na tom ESL turniru je orga za Urugvaj. Rekao je da mu javimo sledeci put i da ce on biti orga ako nikog ne nadjemo. Kaze bitno je samo da imamo orgu i to je to. Ne vidim problem, osim da igrace mrzi da igraju, a orge da organizuju :D
  9. Aha, nisam znao da se random spajamo. Svejedno, toss OP :D Foo izgubio si 2v2, nemas pravo da se (toliko) kurcis :D
  10. Bisti nemas pojma, dzabe igras, samo vajnujes. Slusaj mohija sta ti prica.
  11. Ja ne znam zasto me uporno stavljas da igram vs protosa kad ne mogu partiju da dobijem. Jebes rasu, on kad odluci da pobedi napadne i pobedi :D Ako MMA kaze da ne mozes dobiti makro TvP onda kaze i Shmi :) Eto, necu da vajnujem, samo ti kazem da ako me stavljas da igram TvP ne ocekuj pobedu :)
×
×
  • Create New...