Jump to content

baltam0s

The X
  • Posts

    2,048
  • Joined

  • Last visited

Reputation

69 Snašao se

2 Followers

About baltam0s

  • Birthday 01/26/1988

Retained

  • Member Title
    Eternal

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

11,945 profile views
  1. Ako ti nešto znači, ja sam pre koju nedelju uzeo sivu trojku sa oglasa, iz KV - 215k je prešla, automatik, 2.0 - ista oprema (minus koža). Ovu nisam gledao, ali mogu da ti kažem šta sam menjao na prvu loptu kod majstora, kao i da ti pošaljem servisnu istoriju (prvi vlasnik - firma i drugi su je u Dipemu održavali). Also, nudim i da je pogledaš ako ti znači nešto (da možeš da uporediš, ako ništa) ako te ne mrzi da se iscimaš do Banjice 🙂
  2. Preko pejpala samo ako imaš US ili UK pejpal. Za pejonir nisam iskreno siguran, ali mislim da ne može. Ja sam pre 10tak godina napravio US paypal uz samo VPN, i to radi bez problema. Ovih dana je problem što traže broj za verifikaciju - trebalo bi da može da se napravi UK pejpal bez problematika (na oba vežeš našu karticu, radi bez problema).
  3. Nema šta da te nervira jezik, sve je na engleskom 😄
  4. Samo da dopunim/ubacim rovca - Turski PSN (kao i sve tursko) je dosta jeftiniji od US PSNa, ali je gimnastika naterati ga da radi. Takođe, imaš i opciju "deljenja naloga", što ja izuzetno koristim - postoji specijalizovani forum samo za to. Međutim, tu 100% sigurno kao sa diskovima, ali do sada uz biranje od koga kupujem nalog nikada nisam imao ni jedan problem. Razmenaigara je taj forum, a za turke ti je potreban Revolut i Inanal. Eneba je takođe skroz ok što se tiče ključeva, a i g2a.
  5. Recimo ovi su pametni i prodaju to: https://www.instagram.com/novogodisnji_i_disney_crtaci/ Ja imam neki paket sinhronizovanih što sam skinuo, voljan sam da prosledim plex invite da gledate.
  6. Da nisi stavio fiksnu IP adresu za komp? Liči kao da je u konfliktu sa nekim uređajem koji je već dobio istu IP adresu.
  7. swe pohwale Salu na stranu, presao sam sa Dolce Gusto na Nespresso i osetno je bolja kafa.
  8. 1. Nope. Igra koju kupis za neku regiju je vezana za nalog koji je na toj regiji i nema prebacivanje. Npr. imas dva naloga na konzoli (topla preporuka, btw) - jedan je US store, drugi je UK store. Ako kupis igru na nalogu koji je vezan za US store, a posle kupis DLC za tu istu igru na UK storeu, neces moci da igras DLC. 2. US store i UK store su ti trenutno najisplativiji jer najcesce imaju flash sales. Takodje, za njih je najlakse pronaci online gift cards koje redeemujes i posle tako kupujes igre na psn storeu. Baci pogled i na razmena igara forum - game sharing koji prilicno dobro funkcionise. 3. Pa, zavisi :D Gamestop cini mi se da tako funkcionise. Cak imaju i opciju da trade in-ujes starije naslove za neke nove, tek izasle.
  9. Cekam da se zavrsi sezona, pa da krenem da citam knjige. Ali poslednja epizoda... Dios mio.
  10. Nope, meni se sad vec priilcno svidja i ima star trek vajb :)
  11. Svakako mora da pali VPN, ali meni ni jednom nije uspelo bez kartice. Samo kada bih pravio novi account mogu da promenim na "none" payment method.
  12. Nece moci da menja na USA bez validne kreditne kartice. Najjednostavnije resenje je da napravis novi nalog za app store, tu kad kreiras account mozes da stavis none.
  13. Pogledao ja, solidna prva sezona. Na momente ima i Breaking Bad vajb.
  14. Uopste se ne vidi po tvom nickname-u :D Ne bih znao, ali to bi bile divne vesti.
×
×
  • Create New...