Jump to content

Codeic

The X
  • Posts

    288
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Codeic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. + ostavio cigare objavio rat prokrastinaciji odrastao pa uspevam da obitavam u društvu bivše počeo da igram eve online sa više pažnje dobio prijatnije radno mesto irl upoznao dosta kul ljudi prestao da idem redovno na rur prestao da se zanosim nekim budalama čuo mnoogoo nove muzike bio negativan na hiv - i dalje prokrastiniram batalio gitaru, čitanje izjebala me cimerka u zadnji trenutak za stan ponašao se like myself pa ga ispušio kod jedne male slatke morao da se testiram na hiv a za sledeću valjda samo da upišem faks.
  2. Jedom mi je drugarica, kad sam je pitao kako planira da iskulira bivšeg nakon nekih 6-7 godina, odgovorila da određen period i proces postepenog odvikavanja mora da prodje. Jer, nije svi ni u glavi, pa prisustvo te osobe stvara u telu određene hemikalije i samim tim otežava čitavu stvar, jelte. Nešto kao nikotin, valjda...
  3. šta, lupamo recke za bezobrazne stavove?! nisam hteo da objašnjavam sliku, bar ne nekome ko je ovde mod, jer kontam da me ili vuče na trol ili izigrava oldfaga. ali, ae, ionako neki jedva dočekaju da izbace frustracije. :)
  4. ubode ga. nekad "objasni" pitanja na ruru zvuče kao "otkud tebi pravo da se ponašaš kao da imaš pravo da budeš linux user/oldfag/4chan visitor etc..." statore, sry ako gresim
  5. dobar krokodil i obama i revolucionari :D :D :D @Stator Da li stvarno očekuješ da objašnjavam sliku?! Ili zašto mi je smešno?! Ako ti se svidelo, great, ako ne jebiga.
  6. ovi polupokretni gifovi su genijalni btw,
  7. ou ju lidl https://twitter.com/#!/drnickxyz/status/63363655827333121
×
×
  • Create New...