Get Adobe Flash player

Thunderstorm

Members
 • Content count

  911
 • Joined

 • Last visited

About Thunderstorm

 • Rank
  Imam pravo na custom titulu!

Profile

 • Gender
  Male
 1. I mene bi bilo sramota da mi je unuk strani placenik
 2. Vidi Solid Snake.
 3. Vensan Kasel jeste odlican, Vigo dobar, ali film je mnogo slabiji od prethodnog istog rezisera, History of Violence. Scenario je isuvise glup i prepun klisea. Ne preporucujem.
 4. Radjen po knjizi megacara Carla Sagana. Nisam gledao :(
 5. Evo dva zanimljiva citata, koje sam izvukao iz Cujte Srbi! Cuvajte se sebe. Jedan je u vezi ovog gore sto smo pricali a drugi u vezi nemaca(napisano 1929). "U stvari, mene, koji nista nisam znao o vasim stranackim borbama, pozvala je vlada sa pocetka rata da pomognem vasem narodu, vlada kojoj je predsedavao Pasic. To je bilo dovoljno politicarima - zabusantima iz stranaka suprotstavljenih Pasicu da me proglase "radikalom", covekom koga treba tuci i najpodmuklijim oruzjem. Oni su to cinili, pa su smislili i takvu grozotu da me potkazu saveznicima kao spijuna koji radi za centralne sile, i to mene koji sam sve zrtvovao za vas narod! Srecom saveznici su bili sigurni u mene. Dali su mi taj sramni dokument da ga cuvam u arhivi kao dokaz ljudske zlobe i nezahvalnosti. Bilo mi je tesko, veoma tesko kada sam uvideo da su ljudi iz naroda kojem sam sve zrtvovao sposobni za takav zlocin, ali mi nije padalo na pamet da zbog toga okrivim ceo narod. Progutao sam tu gorku pilulu, precutao sam i ipak nastavio da se zrtvujem za vas jer ste vi braca mojih velicanstvenih drugova sa fronta. Sada znate sta me je u toku celog zivota najvise zabolelo, a isto tako znate da su mi tu bol naneli vasi stranacki politicari." "Medjutim, one su jedna drugoj potrebne(prica o drzavama SHS i Italiji) i iz jos jednog razloga. Vama je zajednicki neprijatelj, uprkos koracima koje danas cini, bio i ostao covek sa severa - Nemac. Verujte, nista on nije zaboravio. Cim ponovo postane dovoljno snazan, ujedinice se sa Austrijom(Anschluss 11 godina kasnije), i udruzeni ce nastojati da povrate ono sto su izgubili. Njihov prvi revansiticki pohod bice prema jugu, prema Trstu i Tirolu. Tada cete i vi biti ugrozeni i Italijani. Oni nece sami izdrzati, bas kao ni vi ako sami podnesete taj udar. Sa Italijanima cete ga izdrzati."
 6. Jel Morpheus custom figura ili?
 7. Sramota me je, ali ne znam skoro nista o Arcibaldu mimo nekih osnovnih stvari, tako da ne bih mogao da potvrdim. Mada mi ima neke logike, obzirom sta je sve covek video, dokumentovao i preziveo, samo takvo neko kranje razocarenje bi i moglo da ga dokrajci.
 8. Trebala je batina da radi kada su bili mali umesto sto su ih pustili da odrastu uz telefon/televizor u retardiranoj generaciji. Na 0:24 Mother of dragons is that you? :D
 9. Nakon što je Nedić oformio kvislinšku vladu u Beogradu, stavlja mu se na raspolaganje, ali pošto ne želi da ulazi u ideološke razmirice zahteva da mu se dodeli posao zaštite nedužnog srpskog življa. Borio se i protiv partizana, i protiv četnika, i protiv ljotićevaca, i protiv Nemaca: nije mu bilo bitno ko je na drugoj strani, ako je taj počinio zločin nad nedužnim ljudima. Sluzio pod Nedicem a borio se protiv Nemaca? Rekao bih da je tekst napisan zbog trenutnog stanja svesti, gde se sve nase pljuje dok se dela ostalih naroda dizu u nebesa. Ne kazem da nema medju nama olosa, niti da tekst ne sadrzi istine u sebi(iako nista ne moze da se nadje o izvoru niti o baronu na internetu), ali zar je stvarno sada trenutak da se pise o ovome kada vec ludak sa tv-a ne silazi i ne prestaje da prica kako smo lenji zatucani itd?
 10. Preporuka za Rope kome se gleda Hickok :)
 11. Superzaca :) https://en.wikipedia.org/wiki/Super_Force
 12. Postoje dve zbirke prica, Poslednja Želja i Mač Sudbine. Drago mi je što su krenuli sa njima, valjda neće usrati mnogo.
 13. Wahl/moser masinica za kosu, pre nekoliko godina je bila oko 5-6 hiljada, ali sljaka super i dalje.
 14. http://www.imdb.com/title/tt0180333/ Preporuka Zvezde su oči ratnika je jugoslovenski igrani film snimljen 1972. godine u režiji Branimira Torija Jankovića. Po žanru je drama, a radnja se događa za vreme Drugog svetskog rata u jednom srpskom selu, čijeg su omiljenog učitelja Nemci uhapsili pod sumnjom da sarađuje sa pokretom otpora. Protagonisti su tamošnja deca koja, inspirisana legendom o tome da se ratnik posle smrti pretvara u zvezdu, odlučuju žrtvovati svoje živote kako bi spasili njegov. http://filmokratija.com/2017/02/09/zvezde-su-oci-ratnika-1972/