Jump to content

Russel

The X
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Russel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ovako zelim da kupim account koji mora da poseduje sledece stvari: Mounts: Swift zulian tiger(Old ZG), Swift Razzashi raptor(Old ZG), Swift horde/alliance steed/wolf(ToC 10 insanity), Crusader's Black/White warhorse(Tribute to immortality), Black proto drake(Naxx 25man glory), Plague proto drake(Naxx 10man glory), Invincible reins(Icc 25man hc), Mimiron's Head(Ulduar 25man alone in darkness). FoS: Immortal,Undying,Champion of ulduar, Conqueror of ulduar, Tribute to dedicated insanity, Tribute to immortality. Sve sto je navedeno mora da bude na accountu. Ako ima jos nesto sto je vredno, to ce se naravno uzeti u obzir. Klasa,rasa,server, character level nisu bitni!. Kontaktirajte me na PM ako i samo ako account poseduje navedene stvari.
  2. Russel

    WTB Shaman

    Zelim da kupim shamana 85 ili 80 lvl nije bitno. Jedino sto je bitno je da ima Amani War Bear-a. Account bez tog mounta me ne zanimaju. Sto vise achi, FoS i rare stvari da ima to bolje...salji ponude na pm!
  3. Russel

    WTB Shaman

    Zelim da kupim shamana nije bitno rasa, niti bilo sta drugo. Jedino sto je bitno je da ima amani war bear-a. Bez medveda account ne zelim ni da gledam. Saljite ponude na pm!
  4. Zelim da kupim jednu od navedenih klasa. Nije bitno da li je horda ili alijansa, nije bitno rasa, a nije ni bitan toliko specc. Ono sto je bitno je da imaju sto vise achievement poena, i Amani War Bear mount je obavezan. FoS obavezno da imaju dobri. U principu sto vise stvari ima to bolje, jer sam ozbiljan kupac i speman sam dati velike pare. Ponude saljite na pm.
  5. Russel

    WTB Hunter

    Zelim da kupim hunter 85lvl, nije bitno da li je horda ili alijansa, bitno je da poseduje amani war bear i da ima sto vise achievement poena i sto ludjih FoS. Pa saljite ponude na PM :)
  6. macko imam dobar acc za tebe sa stvarima koje oces a povoljno bas :) javi se na 0628329751 jer mogu do sutra da pisem sta imam na acc-u :)

    Uktratko ima retkih titulica,mountova,achivmenta i altova :)

  7. Zelim da kupim znaci ili paladina ili shamana ili warriora sa sto vise to bolje odradjenih achievementa (po mogucnosti sto vise pve achi). Pod obavezno je da imaju: Amani War bear!!. Ako na to ima i jos kojeg rare mounta, pve achievement reward mounta , tabardi retki, legendary items, sve dolazi u obzir. Znaci pored Amani War bear-a koji je obavezan, bilo sta jos da ima samim tim jos bolje :). Moze char da bude i 80lvl, nije problem. Ponude saljite na PM. Hvala.
  8. Zelim da kupim znaci ili paladina ili shamana ili warriora sa sto vise to bolje odradjenih achievementa (po mogucnosti sto vise pve achi). Pod obavezno je da imaju: Amani War bear!!. Ako na to ima i jos kojeg rare mounta, pve achievement reward mounta , tabardi retki, legendary items, sve dolazi u obzir. Znaci pored Amani War bear-a koji je obavezan, bilo sta jos da ima samim tim jos bolje :). Moze char da bude i 80lvl, nije problem. Ponude saljite na PM. Hvala.
  9. Posalo sam vam mail, addova sam vas na skype i whispovao, addova sam vas na msn i whispovao, poslao poruku preko mobilnog (i to par poruka), zvao sam vas na mobilni koji ste ostavili ovde, ali ni na jedan nacin ne mogu da vas dobijem!
  10. Kako je moguce da vas kontaktiram, posto vam je telefon nedostupan, a zainteresovan sam za neku kupovinu?
×
×
  • Create New...