Jump to content

Majstor bora

The X
  • Posts

    1,958
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Majstor bora last won the day on December 28 2020

Majstor bora had the most liked content!

Reputation

86 Snašao se

2 Followers

About Majstor bora

  • Birthday 06/07/1986

Retained

  • Member Title
    japanska masina od pesto kubika

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

10,978 profile views
  1. Sve je istina ali bas iz tog razloga mi se i svidja sto je kompaktan a ipak dovoljno udoban za neka duza putovanja. Gledao sam neke review-ove kukali su na enterijer tacnije na plastiku i kao cx30 je bolji u tom segmentu. Ne znam nisam pametan, jel ima nesto bolje u istom segmentu po tvom misljenju? (ali da ima sunroof :D)
  2. @dovlagsi Sta kazes za VW T-Roc i koja verzija motora je best pick? 😄
  3. Brate najlakse je da nadjes lerdija da te spoji sa nekim ko gaji, a ima ih dosta po BGu, pa da ti on da spore...
  4. Spore mozes da prosvercujes a imas i shopove koji ti salju spore na listu papira koji je deo neke hrpe tako da je paket skroz "stealth". Evo jedan zanimljiv tekst na tu temu: https://www.blic.rs/vesti/hronika/iz-holandije-u-cacak-slao-spore-halucinogenih-pecuraka-postom/szqefdc
  5. Bitno je da je karavan i da ima kuku.
  6. Jel ima neko info koliko Srbija ima kapaciteta da skladisti ove Pfizerove vakcine. Iz medija sam procitao da iste moraju da se cuvaju na -70C. Ne znam nista o tome ali ako je tako to bi znacilo da je potrebno da mi imamo skladista koja su prikladna za cuvanje kao i transportna vozila za distribuciju? Ima li neko ikakav info kako to izgleda kod nas i da li postoji realna opasnost da vakcina ne bude efikasna zbog nepravlnog skladistenja?
  7. Meni je ovo za home office a i firma mi donira dobar deo novca za sve. Nije da sam snobina(tolika) vec radije konformista ali ceo taj komfor dosta znaci obzirom da sedim po 10 sati dnevno.
  8. Sto je podesiv, ja sam uzeo onaj obicni mehanizam gore/dole a ima i neki koji pamti "profile" pa samo izaberes profil. Cena samog stola je 500 EUR medjutim ja sam uzeo nosac za laptop i za monitor i to izadje sve zajedno 980 EUR. Garancija na elektricne komponente za podesavanje stola je 12 godina sto je skroz ok.
  9. Uzeo sam Leap i evo koristim je već 2 nedelje. Vrhunska stolica bolja od Mirre 2 a i za nijansu mi se više svidja od Aerona. Napomena da je stolica sa svim dodacima izašla svega 700 evra što je od prilike koliko košta i Mirra 2. Inače pre kupovine testirao sam i Embody i Please i opet se odlučio za Leap, meni je udobnija. Inače stolovi su im isto super uzeo sam Migration SE pa javljam kad stigne.
  10. Aufenthaltstitel 😄 Tvoja banka nece da salje informacije Srbiji tako da mozes da se opustis povodom tog pitanja. Ova cela ujdurma se vise odnosi na ljude koji rade u inostranstvu na povremenim poslovima. Oni u tim zemljama nemaju boravisnu dozvolu niti imaju racune vec im se devize uplacuju na racun u Srb. Tako bar funkcionise za neke gradjevince za koje ja znam da rade po Emiratima.
  11. Iskreno najbolje je da ne radis nista. Sto se tice poreza valjalo bi sacekati i videti u kojoj formi ce se to primenjivati i na koji nacin. Sto se tice Nemacke sa njima imamo sporazum o dvostrukom oporezivanju: https://www.paragraf.rs/propisi/zakon-o-ratifikaciji-ugovora-izmedju-socijalisticke-federativne-republike-jugoslavije-i-savezne-republike-nemacke-o-izbegavanju-dvostrukog-oporezivanja-u-odnosu-na-poreze-na-dohodak-i-na-imovinu-sa.html Nisam strucan za poreze ali kapiram da ako placas poreze u Nemackoj i to mozes da dokazes da ne mogu da ti traze placanje istih kod nas.
×
×
  • Create New...