Jump to content

fox m.

The X
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

Reputation

24 Neutral

1 Follower

About fox m.

Recent Profile Visitors

4,399 profile views
  1. Ne, ja sam lemilenas sa Instagrama.
  2. Mislio sam najpre na babl privilegovanosti, da su neosetljivi na siromaštvo, eksploataciju, uticaj mafijaške hobotnice na život u zemlji i tako dalje.
  3. Jel vam se dešava da upoznajete ljude i da se zapitate pitanje iz naslova? Da ne znaju ili da nisu zainteresovani za mnoga dešavanja u državi i svetu. Sa druge strane, voleo bih i ja da mogu tako, samo da se povremeno javim na forumu sa temperaturom vode iz pul bara na Baliju.
  4. Preporuka za čitanje ovog odličnog teksta, o duvanskoj industriji i mnogo čemu drugom https://odiseja.rs/srce-tame/ Duvanska industrija je svoju bitku na kraju ipak izgubila. Naučni konsenzus, zajedno sa pritiskom i tužbama mnogobrojnih udruženja građana i zdravstvenih organizacija širom sveta, najzad je izdejstvovao i pobedu na američkom sudu, 1998. godine. Tada potpisani sporazum 46 američkih država sa duvanskom industrijom započeo je savremenu kontrolu proizvodnje, marketinga, prodaje i upotrebe cigareta širom sveta (SZO je zatim 2003. usvojila Okvirnu konvenciju o kontroli duvana, koju je do danas ratifikovala 181 zemlja).
  5. Ne bih pitao da mi nije hitno stvarno. Ako ima neki kripto ili developerski bro da pomogne.
  6. Odužio bih se velikodušno bez problema.
  7. Jel neko zainteresovan da pomogne drugu članu finansijski na par dana?
  8. Što, šta je problem sa klipom? Mi u suštini nismo skinuli Miloševića. A SNS su kriminalci i fašisti, koje podržavaju i Zapad i Rusi i Kina.
  9. Izgleda da nema načina da se zaštitimo
  10. https://plodnazemlja.com/2020/12/26/ekskluzivni-intervju-dr-miodrag-stojkovic-jedan-od-najpriznatijih-srpskih-naucnika-plastika-pogubna-po-plodnost/
×
×
  • Create New...