Jump to content

ilidza

The X
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About ilidza

Recent Profile Visitors

1,642 profile views
  1. Snasao sam se, hvala chegster!
  2. Bilo bi mi od pomoci, ako neko moze da mi da link odakle mogu downloadovati wow vanillu sa aktuelnim patchom, posto mi je brzina na blizzardow downloader ocajna. Hvala! Edit: Nasao! Izvinjavam se za spam... ali blizzardov background downloader mi prosto ocajno radi :)
  3. ilidza

    Pomoc

    Zasto bi uopste kupovao wotlk kad se svi zalite na njega xD btw. DK klasa dolazi za wotlk-om jel tako ?
  4. Hvala svima na odgovorima. Igram wow na trial account-u vec 6 dana, a nakon toga cu odigrati i warhammer online takodje trial 10 dana, pa cu na kraju da odlucim za sta cu da puknem pare. Inace, provodim dnevno oko 2-3 sata max. igrajuci, posto nemam vise vremena. Vise sam okrenut ka pvp-u, mada mi je i pve dobar kad imam s kim da ga igram.
  5. Znaci to je politika, na svakom serveru ? Ne vidim car igranja mmorpg-a ako nema interakcije sa drugim igracima slicnog ranga tokom lvl-ovanja, ili sam ja skrenuo... A da budem lvl 80 za 15 dana je nemoguce, jer nisam hard core igrac, vec casual
  6. Interesuje me da li neko zna za neki pvp server u kome nisu svi lvl 80 ? Igrao sam nekoliko dana na sylvani s novim herojem, night elfom, i 2 puta naletim na jos nekoga ko se lvl-uje... bukvalno kao da je prazan server. Ako treba 90% questova sam da radim i gledam samo lvl 80 likove sa svetlecim armorima i macevima, nema potrebe ni da igram.
×
×
  • Create New...