Jump to content

misaking[X]

The X
  • Posts

    569
  • Joined

  • Last visited

Reputation

5 Neutral

1 Follower

About misaking[X]

  • Birthday 04/25/1986

Retained

  • Member Title
    Kome? Cemu? Dativ!

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

7,507 profile views
  1. Stigle su mi neke sitnice koje sam narucio, pa su mi na cifru od 100 usd naplatili carinu i sve takse jos celih 60usd. Tako da izgleda od ove cele price nista. Dobre volje sam bio, ali mislim da se ljudima nikako ne isplati i da mogu da uzmu kod nas. Ako bas nekom nesto specijalno treba iz USA, neka me cima na PM pa da vidim sta mogu da uradim. Neke porudzbine nisu bile oporezivane kao sto mi je receno, ali evo zalomilo se da meni bude. Tako da necu da se upustam u nesto ovakvo. Drage volje sam hteo da pomognem, ali ako iko odluci nesto da naruci neka me cima kao sto rekoh na PM, pa da vidimo da li postoji mogucnost. Radije bih da se ne upustam, ali ako nekom ne znaci kolika ce carina da bude i shipping mogu da pomognem.
  2. Oduzilo se malo ovo sa informacijama da li mogu ja da dobijem po tintari, rekli su mi da cu do srede znati ove sve detalje. Sto realno znaci do sledeceg petka :D Cim dobijem sve potvrde da je ok, krecem u pustolovinu pomaganja rurovcima :D
  3. Hahahah! Iskreno vise mi je da ucinim drugim ljudima da uzmu ono sto ih zanima, nego da napravim milione. Znam koliko je frustrirajuce da ne moze da se naruci nesto sto nekom treba. Zbog toga sam i organizovao ovo, jer pola stvari koje meni trebaju nisu dostupne. Cisto simbolicno 5% da pokrije troskove koje imam i za utroseno vreme. Sto se tice narucivanja, posto nisam jos uvek za druge ljude uzimao stvari. Preko vikenda cu sve da utanacim, pa od ponedeljka moze da se organizuje. Ako neko ima nesto da pita, samo napred. Ivane provalio si me! P.S. Moram da proverim da li postoji neki ozbiljan problem koji mogu da imam. Posto je ipak neka vrsta trgovine.
  4. Odgovorio sam ti. Okreni me slobodno na mob, ne moras poruke da sibas.
  5. Da,da . Kao sto je vitjy rekao. Za sada sve sto sam narucivao nije imao harac drzave. To ne znaci da neki order nece imati. Sve zavisi ko gura pakete kroz carinu. To ne mogu da garantujem, mada za sada nisam nista ekstra placao. Koliko na netu, toliko te izadje. Gledas checkout total i na to dodas 5%. To je to.
  6. Elem, Sta god hocete da narucite sa neta / neke radnje u USA, a da ne dostavljaju u Srbiju sada mogu da vam zavrsim da dobijete u roku od 2-3 nedelje, ajde da kazemo mesec dana da ne bude (sto mi nije stiglo za 14 dana, nego za 22). Sta god moze da se poruci na kucnu adresu u USA, znaci moze da se poruci. Sto se tice prozivoda moze i Nite Quill tablete, elektronika, paste za izbeljivanje zuba. Otkud znam, izbor je ogroman. Naravno ovo ne radim jer sam dobri samaricanin, nego na svaku porudzbinu se ugradjujem 5% od ukupne cene. Sto je mislim posteno za cimanje i sve sto ide uz to. Sve sto sam uzimao do sada nije naplacivano nista ekstra (carina, porez itd.) Mada nikad ne reci nikad, sve zavisi da li ce bas da zakace da otvaraju svaki paket itd. Ako nekog zanima sta kako, neka pita. Stvari se placaju unapred, sto je normalno. Posaljete mi sliku (link, ime proizvoda itd) i to narucim nakon sto smo ustanovili da je to to. Ne znam da li ikog interesuje, ali rekoh da postavim topic pa da vidimo. Sto se tice placanja, moze preko racuna / licno u bgd za sada. Preuzimanje stvari moze postom, licno. Lako cemo se organizovati. Eto to bi bilo to, ako sam nesto propustio pitajte.
  7. Boss#12668 Igram laganica Hero league, bez stresa. Koga zanima neka doda
  8. Poceo sam da peglam pre par dana na nagovor druga, batalio sam MOBA i ostale stvari. Ako neko ima strpljenja da pika na low tieru i to, neka se javi.
  9. Sve sto vas zanima je na ovom oglasu http://www.kupujemprodajem.com/PLAYSTATION-3-60gb-18928074-oglas.htm?filter_id=20457485 Ako imate nekih pitanja samo bacite poruku ili okrenite broj koji je u oglasu. Nikad nisam cackao pirate, niti slicno. Ako trebaju neki detalji, zovite.
  10. Nema svrhe igrati ista sem Aram. Bukvalno.
  11. Ima TX300 Asus Transformer samo sto mi cena ne igra :) Sad bas gledam da li ima neka jeftinija verzija, ali u krajnjem slucaju mi igra i klasican lagani laptop da moze bez problema da normalne funkcije zavrsava.
  12. Nisam se zaleteo da mora da bude tablet uz nakacenu tastaturu, ali je to plus. Ako imas neki predlog tankog laptopa koji si koristio (znas kako rade) sa umerenim karakteristikama slobodno baci ovde, da ne bih lutao previse.
  13. Izgleda da nisam lepo objasnio :) Igra mi jedno ili drugo, a ne oba u isto vreme.Vise vucem ka varijanti kao sto je transformer. Poenta je da bude do 13 incha, ne bih da furam veci laptop/tablet(transformer, a ne solo tablet od 13incha). Bas ova varijanta kao sto je HP Split, samo naravno gledam da bude sto povoljnije i da valja.
  14. Kao sto kaze naziv topica gledam koji laptop / tablet da uzmem. Trebace mi za posao u skorijoj buducnosti, pa gledam koje su mi opcije. Razmisljao sam oko MacAira i Ipada, ali posto nikad nisam bio ljubitelj apple-a onda to otpada. Zagledao sam ove transformer tablet/laptopove , jel valja cemu to? Gledam da se pazari na rate i da preterujem, znaci cene preko 100k dinara mi ne igraju :) P.S. kad kazem posao mislim nikakve preterane gluposti, nije dizajn ili slicno nego stvari koje moze da iznese i laptop iz 2005. Poenta je da bude do 13 Incha ekran i da bude lagan.
×
×
  • Create New...