Jump to content

BarcaS take 2

The X
  • Posts

    2,149
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

BarcaS take 2 last won the day on December 17 2012

BarcaS take 2 had the most liked content!

Reputation

335 Snašao se

7 Followers

About BarcaS take 2

  • Birthday 05/22/1980

Retained

  • Member Title
    {>x<}

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

10,726 profile views
  1. Pogledaj feature u igri! Mnogo su ga uznapredovali od trojke.
  2. Duleeeeee https://www.youtube.com/watch?v=jUL1CqC61uA&list=PLqRhPbyFDQWiuybjp8h9OEDFCYMQkHJIQ&index=12 Izlazi inace na Dan D. :p
  3. Igrao sam ja CK2 solidno dugo u multiplejeru. U principu moze da se fino igra bez pauza uz neku prethodnu pripremu, tipa kad pocne partija 10-20 minuta na pauzi da se srede stvari i to je to. Ako nekad kasnije treba nekome vise vremena, onda moze da smanji brzina i sve to lepo radi. Preporuka ako imas jos nenormalnih drugara koji vole Grand Strategy zanr.
  4. Ja cesce trejdujem, a manje fejsujem - i sa paladinom poslednjih 5 arena imam 8-3, 9-3, 10-3, 1-3, 12-3.
  5. Pa i nije bas tacno ovo za Voljina. Odlican je i kad treba da skines hp jakom minionu da ga utrejdujes sa beznacajnim minionom na tabli, a ostavlja fin threat i to taman van BGH raspona.
  6. https://www.youtube.com/watch?v=07KcFBEGS1A
  7. http://www.heartharena.com/arena-run/86lr34 Desava se :( Drawovao sam i Dr Balance i Tirion Fordinga u Areni. Skor - 1:3. A s ovim deckom ja mislim da su ljudi pickali od mene, heal op. Ah, da - zaboravio sam da kazem kako me je ubio lik. Imam 12 hp i lethal na tabli. On ima Piloted Shreddera i Bloodmagea. Ukucava se Shredderom u mog miniona, umire i ispada mu jos jedan Bloodmage. "I am sorry." - ding Pyro u facu od 12 dmg.
  8. To je jedna od onih partija kad protivnik ima tacno uvek ono sto mu treba da ti ucini zivot mizernim. Prosao sam Arenu na kraju 12-2, a poceo je kao 0-1. Zasto? Zato sto je pet turnova za redom mejdz bacio Blizzard, Flamestrike x4. Svih pet je topdeckovao.
  9. I on govori o tom istom coveku. Iz onoga sto sam mogao da procitam na Redditu, stajem na stranu programera.
  10. Zapravo bi trebalo da teče brže, pošto je u orbiti slabija gravitacija. https://en.wikipedia.org/wiki/Twin_paradox
  11. Nije ti zaracunao pobedu kad si izgubio vec ti je prikazao pobedu sa zakasnjenjem. Desava se meni vrlo cesto da mi ne pokaze quest iako je prosao dan i treba da dobijem jedan. Pobedim s Paladinom i on mi otvori kvest posle partije i uredno mi zabelezi 1/5. :)
  12. Uf sad, pa to je baš blesava konstrukcija. Pa sad na svakom proizvodu piše "ne sadrži gluten" pa bi značilo da drugi sadrže? Ili kad piše "bez veštačkih boja" to znači da su drugi sa veštačkim bojama? Ujedno, juče sam na televiziji, konkretno na Studio B, video reklamu za neku tipa "amazonsku ribizlu" koja se prodaje i gde reklama ide "pomaže u lečenju najtežih oboljenja". Iznova, ne branim Tonus, ne jedem ga, najgluplja reklama na televiziji mi je ona na ruskom za tonus hleb (zbog čega me možda malo i nervira) ali ta selektivna primena zakona i "hajke" mi je totalno besmislena pored onoliko proizvoda koji su još gori - ne samo da su skuplji nego navodno pomažu da ti poraste kosa, da smršaš 10 kilograma za 3 dana i slično. Tonus "samo" skloni ovo što je problematično i ostane solidan proizvod a šta ćemo sa onima tipa "zelena kafa" koje ni nemaju nikakvu korisnu funkciju kao hrana/suplement. Nije isto jer po nasem zakonu proizvodi mogu, a ne moraju da sadrze gluten/vestacke arome i boje. Doduse, kad vidim idiotizme poput prsute bez glutena, prevrne mi se zeludac. Sto se tice ostalih bravado izjava nasih marketniskih "strucnjaka" ja bih primenjivao zakon i drakonske kazne na sve, dok se ne opamete. Hajka je standardni nacin poslovanja nasih medija gde se svaka vest preuvelicava do granica besmislenosti i to sve u cilju prodaje tih novina ili cega god. Da je zakona i ti mediji bi morali da stradaju i to opasno ali eto, kratkog smo pamcenja, pa ce posle ovde Tonus afere uskoro da sve zamre.
  13. Cisto da se umesam i ja u pricu o Tonusu - na njihovom sajtu je do skora stajalo ovo https://web.archive.org/web/20150122060315/http://www.tonushleb.rs/o-hlebu "зауставља развој онколошких обољења врши превенцију и лечење дијабетеса врши превенцију атеросклерозе смањује телесну тежину код гојазности врши превенцију и лечење целулитиса" Leci dijabetes i celulitis (inace, potonje nije isto sto i celulit vec potencijalno vrlo opasna bakterijska infekcija https://en.wikipedia.org/wiki/Cellulitis )?! To su problematicne izjave i treba mi sve po spisku, kao i svima ostalima koji reklamiraju svoje magicne proizvode na slican nacin. EDIT: Btw Laki, po nasem zakonu nije dozvoljen promet niti proizvodnja GMO-a, pa je samim time "ne sadrzi GMO" prlicno los marketinski trik po principu da drugi proizvodi sadrze GMO cim nemaju nalepnicu. Isto tako sam video pakovanje soli na internetu na kome pise da nije GMO, jos kad bi minerali imali DNK, eeee....
  14. http://io9.com/we-finally-have-an-accurate-measurement-of-a-cheetahs-t-512903920
  15. Inace najbrzi gepard sada razvija brzinu od oko 95kmh.
×
×
  • Create New...