Jump to content

steviss

The X
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About steviss

  • Birthday 08/03/1991

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.gamedamage.rs

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    GAMEDAMAGE
  • Omiljene igre:
    Counter-Strike
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

2,072 profile views
  1. Transferovan je sa EU East. Iz nekih tehnickih razloga sva statistika na njemu je restartovana, ali su heroji i sve ostalo transferovani. Imao sam oko 120 partija u + na njemu, a bilo je oko 1000 odigranih partija. Ranked top elo je bio 1480 ili nesto tako. Prodajem account jer ne igram vise igricu i ne vidim poentu da propada. RP: 901 IP: 3061 (josh jedan T2 heroj) Rankovani status je malo okrnjen, ali nista strasno jer je ostalo josh 17 partija da se podigne elo. (Igrao sam par team rankovanih). Fotka: Heroja: 36. Fotka: Rune Pages: 8 Da ne bude zabune nisam clearovao runepage kada sam radio SS-ove. Tako da dodajte statistiku sa strane na rune koje su ispisane lijevo i skontacete da ima 9 Armor Pen Markova, 9 AD Flat Markova, 9 Armor Flat Sealova, 9 MR Flat Glyphova i 3 AD Quinte. Fotke: Marks: Seals: Glyphs: Quints: Skinovi: Account je pun svega. Ima dosta skinova, vecinom za junglere jer sam to najvise igrao. Rune ne oskuduju ni u jednoj ulozi sem u Support (nemam Armor markove). Cena po dogovoru, koristite PM.
  2. Ako nema para za kartu, cuo sam da ima ljudi po bosni koji bi rado dali prilog da se momku uzme karta... u jednom smjeru.
  3. Kad ce biti turnir organizovan. Mi bi da se prijavimo, ali ne znamo datum... S toga ne mozemo da se iskombinujemo :)
  4. Za sada je 20 ekipa potvrdilo, sutra cemo znati konacan broj i osmislicemo sistem igre. U sustini zelimo da napravimo da sto vise ekipa odigra, a ako ne napravimo nista kvalitetno smanjicemo turnir na 16 ekipa.
  5. dziggy mi je danas rekao da je 5 ekipa uplatilo i da ce u toku dana kontaktirati i ostale. Updatovace se sutra ujutro topic :)
  6. Smorili ste. Kome se ne svidja ne mora da dodje...
  7. Dodat link ka user control panelu (logujete se pomocu emaila na koji je regan klan i passworda koji ste dobili na email). I sto se tice novca... Mi ne pokusavamo nikoga da zakinemo prvenstvano ne ja, ja sam zaduzen za sajt, hltv i server. I bicu placen za to(50 jura). Najvise udjela u svoj prici je imao gazda, jer smo mi htjeli da popravimo greske sa proslog turnira, razdvojimo tu jednu prostoriju na cetiri (radi ljepseg ugodjaja). I gazda je navodno napravio neku racunicu koja je ispala ovako, dziggi ce vam obrazloziti detaljan racun kasnije. A meni nije jasno sto dizete toliku frku, sami znate da je jako tesko napraviti dobar turnir. Mi se trudimo, ali eto boze moj nagrade nisu vjerodostojne vaseg ocekivanja (a sumnjam da bi se vase ocekivanje uopste moglo dostici, jer skoro svaku stvar ishejtujete na ovom forumu). Tako da, kosto ste bezbroj puta napisali nas turnir - nasa pravila. Takodje, dziggy pokusava da ugovori smjestaj ekipama sa strane, hranu po jeftinijoj cijeni u okolnim grilovima,pizerijama i slicnom. Vodu smo vec obezbjedili, server, sajt, ostalo nam je josh malo stvari. Kontaktirali smo firme koje prodaju, preprodaju kompjutersku opremu da dopunimo taj fond nagrada na koji vi toliko kukate, tako da ne serite previse. Pokusavamo da ispravimo "greske" da bi vi imali razlog da dodjete. Tako da ispostujte makar to i prestanite da serete po forumu.
  8. Sram da nas bude ... LOPOVI! Kontaktirali smo par firmi da daju sponzorstva da dopunimo nagrade. Pa cemo vidjeti kako ce to sve da ispadne :)
×
×
  • Create New...