Jump to content

real-X

The X
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About real-X

  • Birthday 05/10/1984

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1,256 profile views
  1. Hehe, znaci GMovi sprovode momentalni gangbang :D
  2. Jer neko imao iskustva sa tzv Autofishing addonom sa sajta http://www.autofishing.org/ ? Prema objasnjenju sa sajta, features ovog addona/programcica su odlicni, ali jezim se s obzirom da je u pitanju *.exe fajl, sa (bar za mene) neproverenog sajta.
  3. hehe, jarence jeftino se prodajes ravo! :D - dovla
  4. Devojka i ja batalili igru pa dosao red da se prodaju accounti :) Prvi i jedini smo vlasnici, accountovi nisu hackovani, suspendovani itd. Acc1: 250eu ceo account, 200eu ukoliko ste zainteresovani samo za Mage-a (transfer na Vas account). Armory link: Mage Izlogovao sam se poslednje posle Brutallus-a pa je nesto od haste gear-a ostalo na Armory-u. Uglavnom sam nosio Chronicle of Dark Secrets (offhand od Winterchill-a) Cloak of Illidari council (cloak od Council-a) Epic flying mount, Zul'aman medved, i jos dosta itema iz BT, MH, SSC i TK. Na accountu je takodje Shaman sa Epic flying mountom, profesije herbalism/mining (farm masina). Tu su i druid 64, warrior 62, warlock 45. Acc2: 250eu ceo account, 200eu ukoliko ste zainteresovani samo za Warlock-a (transfer na Vas account). Armory link: Warlock Normal flying mount, takodje dosta itema iz BT, MH, SSC i TK. Oba char-a imaju vise nego dovoljno main i swap gear-a za bilo koji Sunwell progress guild. Kontakt za ostale informacije: PM na RURu ili 063/881-37-31, zvati do 16h i posle 23h.
  5. Prodajem 2 accounta, zajedno ili odvojeno: Acc1 Mage: http://armory.wow-europe.com/character-she...&n=Manifest Epic flying mount, Zul'aman medved, dosta itema iz BT, MH, SSC i TK. Na accountu je takodje Shaman sa Epic flying mountom, profesije herbalism/mining (farm masina). Tu su i druid 64, warrior 62, warlock 45. Acc2 Warlock: http://armory.wow-europe.com/character-she...r&n=Wiccana Normal flying mount, takodje dosta itema iz BT, MH, SSC i TK. Za vise informacije o oba accounta pozvati 063/881-37-31
×
×
  • Create New...