Jump to content

kostun

The X
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About kostun

  • Birthday 03/24/1944

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://
  1. Ово је само још једна у низу провокација такозване "независне државе Косово" и Европске уније. Србија на то не сме и неће остати нема. Позивам све политичке факторе у Србији да се окрену својој земљи, прекину европске интеграције и у сарадњи са нашим највећим међународним партнером Руском Федерацијом у потпуности поврате суверенитет и територијални интегритет на целој територији Републике Србије. Косово је Србија, тако је од вајкада, тако ће вазда и бити! Различак, лек против жутице, у свим апотекама!
  2. Још један необорив доказ нашег суверенитета над вољеном нам јужном покрајном. Косово је срце Србије! Тако је од вајкада, тако ће вазда и бити!
  3. Косово, то је прво име Србије! Косово је Србија! Тако је од вајкада, тако ће вазда и бити!
  4. Косово, то је прво име Србије! Косово је Србија! Тако је од вајкада, тако ће вазда и бити!
  5. Cве је то завера западних тајних служби како би се српској јавности скренула пажња са кључних питања за будућност наше отаџбине - ванредних избора на свим нивоима и одбрани Косова и Метохије. Косово је прво име Србије, Косово је Србија! Тако је од вајкада, тако ће вазда и бити!
  6. Косово, то је прво име Србије! Косово је Србија! Тако је од вајкада, тако ће вазда и бити!
  7. SRBIJA JE KOSOVO

  8. Koсово је Србија!

  9. Ја сам уверен да би они дошли и до прихватљивог решења за статус Косова, у оквиру граница Србије, само да нису суочени са прљавом кампањом коју против њих води сорошевска издајничка организација позната као Мохијеви ортаци.
  10. Решење за све проблеме су Деијеви рођаци! Чак су припомогли у формирању нове владајуће коалиције у Београду!
  11. KOSOVO JE SRBIJA!

  12. У нама живи име, и сија звезда сјајна, Разбија таму, страх разгони, Име му није тајна, то је Воја, Воја Шешељ! Када је најтеже било, уз народ поносно стајао, И данас с нама одговорно стоји, за правду и част се бори, То је Воја, Воја Шешељ! У нама живи име, и живе његова дела, Младости наше, дух слободе, Воли га земља цела, то је Воја, Воја Шешељ! ВОЈА ШЕШЕЉ ÜBER ALLES!
×
×
  • Create New...