Jump to content

THE SERB

The X
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About THE SERB

  1. THE SERB

    Prodajem

    Nesto ovako: Evo i iz druguo ugla: Vidi se da je zub vremena ostavio pomalo traga na istima! Negde ih imam i u kombinaciji crno,belo i sivo! Eh bilo je to daleke 1992! Pozdrav!
  2. Moze na vise nacina ti! Ja tebi kljuc,a ti meni lovu! Ja tebi kljuc,a ti meni kucni telefon i fotokopiju licne karte Jos uvek se nije desilo da nekome ne radi kljuc! Predhodno se istestiraju,i ako prodju test onda teki idu svojim vlasnicima! Ako ti ne radi dobices novi!Tako da nema razloga da brines! Pozdrav!
  3. Sredjen i Brood War! Nadam se da su ostale cene fer i postene? Nasao sam i svoj stari User registrovan je daleke 2000te godine! Cisto da se zna! Ne znam za topik o miniranju cena ili ne ali ovde lepo kaze: NEĆE BITI DOZVOLJENI ODGOVORI KOJI NA BILO KOJI NAČIN "MINIRAJU" OGLAS, BEZ OBZIRA DA LI SE RADI O OSPORAVANJU KVALITETA ROBE ILI NJENE CENE. TAKVI POSTOVI ĆE BITI BRISANI A KORISNIK ĆE DOBITI WARN. A posto ja nisam drug clan onda to za mene ne vazi,posto sam se ispilio tek juce!Tako da udrite slobodno! Pozdrav!
  4. Ajde sada malo off topic! Sta ste se ljudi bre okomili na mene!Sta sam vam uradio!Jel vam toliko smeta sto sam stavio da prodajem CdKey-eve! Vidim da i drugi prodaju.Imam izvor,imam cenu sto nebih zaradio 200,00 po kljucu!Jel sramota? Jel treba da oglasim da prodajem piratske igre?Jel treba da prodajem skidane i svercovane telefone sa stranih mreza? Jel treba da se gradim 300% na polovan hardver!Racunam da je ovo nekada bio igracki forum na kome su se okupljali ljubitelji igara pa sto da im ne ponudim po povoljnijoj ceni,nesto cega nema!Ajd reci jel mi to greh?Ako mislite da je to puno 200,00 samo recite! Inace clan sam foruma odavno ali mi je netragom nestao nalog ili sam zaboravio user!Dolazim na ove strane od vremena kada su postojala dva sajta exxtreme3d i klan rur!Tako da nemojte da me pljujete bez razloga! Hvala
  5. Cene su modifikovane! Sada su prilagodjene raji sa klan rura ono sto je skupo izbaceno je,a sve ostalo je profiltrirano!
  6. Hvala na infou! Zamolio bih pojedince da se uzdrze komentarisanja oglasa i da procitaju pravilnik o postovanju komentara na iste! Hvala! Na zalost nemam gore pomenuti CD KEY ali imam igru na original kaseti i rado cu ti je ustupiti bez nadoknade! Pozdrav!
  7. NA PRODAJU SLEDECI ORIGINALNI CD KLJUCEVI ZA IGRANJE NA ONLINE SERVERIMA: Age of Conan: Hyborian Adventures (Samo EU serveri)+30 dana besplatnog igranja --- 1750,00 Battlefield 2142 DELUXE (Ukljucen je i Northern Strike booster pack) --- 1350,00 Battlefield 2 Deluxe (Ukljucen je Special Forces, the Armored Fury i Euro Force booster pack) --- 1350,00 Call of Duty 4: Modern Warfare --- 1350,00 Hellgate: London --- 900,00 Pirates of the Burning Sea --- 1550,00 Gears Of War --- 1700,00 Rainbow Six 6 Vegas 2 --- 1300,00 Frontlines: Fuel Of War --- 1500,00 Enemy Territory: Quake Wars --- 1400,00 Kontakt na PM ili na ptjbg AT hotmail.com Pozdrav!
×
×
  • Create New...