Jump to content

WuDu

The X
  • Posts

    840
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-3 Nije se snašao

2 Followers

About WuDu

  • Birthday 12/29/1980

Retained

  • Member Title
    Imam custom titulu.

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male
  • Omiljene igre:
    Quake 2
  • Lokacija:
    Zemun

Recent Profile Visitors

6,515 profile views
  1. Realno, moze i za 6000/50e
  2. shkabo nesto pogresio za overwatch? imposibru
  3. I ja razmisljam isto to, mada imajuci 4-5 zlatnih medalja po partiji, mislim da ipak nije problem u meni -_-
  4. Coka drug rejver kolega, kod chika katanja na dobroj muzici o/
  5. Onda sam ja imao priliku da upoznam te izuzetke =) Ali da, u pravu si, bilo je i debila.
  6. Ok onda rekni koje su to firme o kojima govoris.
  7. Nije bas u startu, ali ok, ovi su potrajali 3 godine, pa cu poceli da brljave, jer su doveli domace ljude na menadzerske pozicije. Dok su bili stranci, bilo je bolje. Sto se tice ovih firmi sto Vitja pominje, jedna od njih je Mera, gde je presao ovaj lik umesto koga sam ja upao da radim u NCR-u. Jesu bolje plate, i za taj helpdesk posao jeste trenutno najbolja opcija, ne u Evropi ali kod nas jeste.
  8. U NCR-u mislim da ne treba traziti perspektivu, to je moj utisak za ovih 3 meseca koliko radim ovde.
  9. Radim, ali jos kratko, za NCR, srecom nasao sam pravi posao. NCR = korporacija, sto podrazumeva da je sansa za napredovanje jednaka nuli, gledaju samo svoje interese naravno i kako da maksimalno iskoriste radnika (citaj rumuna). Pare koje nude nisu najbolje za nase uslove, ima sad i drugih firmi koje placaju i vise (mera npr), prvenstveno zato sto svi koji se zaposljavaju u NCR-u su preko Trizme, domaca firma koja jeftino prodaje nasu radnu snagu. Ljudima je receno da ce posle 6 meseci sa trizme preci na NCR sa ugovorom na neodredjeno, sto se naravno vise ne desava, jer drzava vise ne placa one pare koje su obecali NCR-u za svakog zaposlenog (nesto oko 5k eura). Trenutna, smesna, situacija je da ja koji tamo radim 3 meseca, imam vecu platu od likova koji rade tu godinu dana. Iz ovog tima u kom sam, za poslednjih 2 meseca otislo je cetvoro, ukljucujuci i mene. Nezadovoljni ljudi poslom. Konkretno se radi drugi nivo podrske, iako se zvanicno vodimo kao prvi nivo ai placeni smo tako. Posao je toliko zaglupljujuc da nemam reci, telefonska i remote podrska za samousluzne kase za jednu britansku firmu, kojoj su indijci prvi nivo Za nekoga ko nema zelju da se usavrsava ili da napreduje, i dovoljna mu je plata od oko 500e ovo je idealan posao, to stoji, ili kao prelazni posao moze da prodje, dok se ne nadje nesto bolje =)
  10. Vredi igrati, pogotovo ako volis ladder. Konstantna je borba za rank, za jedan dan mozes da padnes i do 30-40 pozicija npr na sezoni. Videcemo kakva ce druga sezona da bude, ali da, ja mislim da vredi igrati.
  11. Ulogovao se da odigram jednu pred polazak kod ortaka za NG, i dobih ace =) http://wotreplays.com/site/1479964#self
×
×
  • Create New...