Jump to content

XqzR

The X
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About XqzR

  1. http://www.esl.eu/eu/tmnf/ http://www.esl.eu/eu/tmnf/gettingstarted/ http://www.esl.eu/eu/tmnf/competition/1on1...s/ladder/signup http://www.esl.eu/eu/tmnf/speed/1on1/rounds/ladder/signup http://www.esl.eu/eu/tmnf/fun/1on1/dirt/rounds/ladder/signup
  2. http://www.esl.eu/balkans/news/96603/
  3. XqzR

    esl

    mozete da igrate: http://www.esl.eu/eu/cs/5on5/mr15/ladder/ i http://www.esl.eu/eu/cs/3on3/mr15/ladder/
  4. aco i empire nisu nikad igrali sa neki chit. ako hoces da znas zasto i kako etc. onda javi se preko PM, to je sve bila neka korupcija. aCo nema vise ban zbog chit i empire ce da istekne u mai-u. ali rekao sam vec da nemam problema da igram(o) sa confy seway hyba etc. neznam zasto peco misli da ja igram sa neki chit. sad sam opet protiv tebe igrao neki mix i m1lorad me gledao kad smo igrali de_train. Ako bi igrao sa neki chit onda nebi preziveo ESL bez neki ban. tamo su vec dosta ljudi dobili ban koji ni su igrali siframa ili koji su kasnije igrali EPS. ja vec igram 7 godine cs u netu i posle 100000000000000000000000 ESL Matches i mixove etc. znam kako moj protivnik misli i na koje posicije moram da pazim i tako dalje.
  5. on trenutno igra 1. Div za myuG. znaci da ce 90% da igra sledecu seasson opet EPS.
  6. ja sam vec stobom igrao neki mix i to vec par puta. peco, zeus, m1lo etc. Kad sam pricao sa Hamlu, bila je prica da ce te "vi" da igrate u ClanBase Natiosncup (prvo smo trebali ja i log1c da igramo svama CB, ali je king0r i jos neko plakao i onda ste ipak vi igrali) i da cu ja igrati sa mojum ekipu ESL ENC. Onda mi kaze dRako da ce ipak Hamla sve za ESL ENC da sredi. Tako da sam pitao Hamlu jel bi ja mogao da pravim ekipu (kako je bilo dogovoreno) ili bar da moja ekipa igra bo3 protiv "standardnu ekipu"... naj kraj ispada da nece ni biti taj bo3 nego ce te samo "vi" direktno igrate za srbiju i tu sam onda poludeo. sve sam prvo lepo probao da resim, da se upoznam sa ljudima i sa hamlu i na kraj sam dobio sipak u dupe. ja samo hocu da najbolja ekipa igra za srbiju, nema veze jel su to 5 srbi ili 5 "gastabajteri".
  7. da da, miki i aCo su opet poceli da igraju, oni cu ista samnom da igraju. /born vec nesto duze nije igrao i mislim da nece ni vise da pocne.
  8. http://www.esl.eu/de/cs/5on5/mr12/ladder/player/665329/ igrao EPS i sad ce opet da igra u EPS.ger empire je isto igrao vec EPS pre 1 godinu sa endeffect.be-quiet pitaj seWay, m1lorad, Zeus etc. kako log1c igra :o)
  9. izvini ali ako bi znao sta je bilo dogovoreno, onda bi me razumeo da sam poludeo u tog trenutka.
  10. Evo imam jedan racionalan predlog, koji bi bio najbolji i za nasu reprezentaciju po kvalitetu... Mozda ja gresim, i mozda nisam u pravu, ali sve sto mi treba je prilika da se pokazemo. Igrali bi po sistemu na 2 dobijenje, i u slucaju da mi dobijemo, dobili bi priliku da napravimo reprezentaciju od 3 nasa igraca, i 3 iz standardne reprezentacije. Mec bi igrali pod programom aequitas uz kog je cheatovanje nemoguce. Sve sto hocu, je najbolje za sprski cs, i najkvalitetniju reprezentaciju
  11. hocu :) nista, igrate vi i posle 0-0-3 cu opet da se javim i da vam cestitam. ako ste tako uberhigh igrajte protiv moju ekipu i onda se vidi ko je bolje. u lanu ste mozda bolje zato sto se jos uveg mnogo igra u lanu u srbiji ali sta vam to vredi u netu.
  12. blabla ti se samo plasis zato sto znas da bi vas rasturio u best of three. gubite protiv latviju i dalje hocete da gubite u ENC. Je vec sad znam da ce te da izgubite svaku jebenu igru @ ESL ENC
  13. aha... znaci Team Germany ce da dodje do vuka da igraju u lanu protiv srbiju... sta ti to vredi ako igraju u lanu preko internet, kad bi ih dobio 16:5 na svaku mapu.
  14. http://www.spiegel.de/img/0,1020,551146,00.jpg
  15. http://www.esl.eu/eu/aequitas
×
×
  • Create New...