Jump to content

nenadaj

The X
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About nenadaj

  • Birthday 07/02/1983

Recent Profile Visitors

1,491 profile views
  1. Ogre magi = Ogrev magi Eartshaker = Krava (valjda zbog pirsinga :) Power treads = Shtula
  2. Da, nije do verzije. A i ovo drugo sam prabao i uporno odbija saradnju :(. U erroru pise da proverim da li postoji file tj mapa na lokaciji maps/downloads/dotA 6.69c.w3x. Proverio sam i mapa je tamo ali i dalje izbacuje isti error. Da li je moguce da postoje dve verzije iste c mape?
  3. Jel zna neko kako da resim gore pomenuti problem? Kad hocu da gledam replay kaze mi da ne moze da nadje mapu povezanu sa replay-om.U pitanju je najnovija mapa 6.69c i preko b.neta mi ta ista mapa radi sasvim normalno kad neko kreira game udjem bez problema i prepoznaje.
  4. Dajte replay-eve bar od finala i polu finala.
  5. Znam da za igraonice treba licencirani CS. Ali me interesuje ukoliko imam klub koji nije profitabilna organizacija i u kome ne bih koristio kanter za ostvarivanje profita vec da clanovi kluba mogu da ga igraju i na internet serverima, da li i u tom slucaju moram imati licencirani kanter ili mogu da nabavim originalni primerak kantera iz maloprodaje koji je namenjen za licnu i ne komercijalnu upotrebu?
  6. Kao sto naslov kaze interesuje me gde mogu da nabavim original CS po najpovoljnijim uslovima? Treba mi vise komada za igraonicu.
×
×
  • Create New...