Jump to content

Jovanaa

The X
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Jovanaa

  1. pre bi reko da je neko dovukao (looking at VB die hard fans)

  2. Da li je moguce da ovo neko moze da napise?! Stvarno svasta sam videla na ovom topiku, i mislim da ne zelim da posecujem ovaj forum vise. Toliko od mene.
  3. Sarma quoteovao si svaku rec na ovom topiku. U redu je, ovde svi pisu svoje misljenje. Nekom je zao sto su poginuli, nekoga npr boli ona stvar. Ne mozes ubediti nikoga da promeni misljenje o ovoj stvari.
  4. Pazi ovo je veoma bitno, jer sam napomenula jednu bitnu cinjenicu u recenici - kakvi su ukucani velikog brata - imbecili i kreteni.
  5. Cula sam glasinu da je Burek dobio stan na poklon od Lepe Brene?!!? Zasto?! Kao nagradu jer je kreten i imbecil? A takav momak se nimalo ne razlikuje od ostalih ukucana, koji su jos mozda i gori debili.
  6. Pamti ih ti slobodno, pa da vidim ko ce tebe da pamti i koliko, pa kad umres ti se vrati i reci "zasto su mene svi pamtili manje nego ove debile iz velikog brata? A da, zato sto su bili u nekoj debilnoj emisiji na B92."
  7. Ako mislis da su otisli u legendu onda ti svaka cast. Nisam ih posmatrala stvarno sa te strane.
  8. Ne razumem zasto bi ovo ikoga ko ih ne poznaje potreslo. To sto su bili ukucani velikog brata je samo razlog da se o njima prica manje. Stoji da treba postovati mrtve ali na ignorisanju ovog dogadjaja se sve zavrsava. Jer ne bih zelela da se podsecam koliko mi je onaj Zeka bio odvratan lik. <- Moje misljenje
  9. ma daj ciji je ovo ALT??

  10. Primetila sam da su ovde ljudi u 2007 ili otisli u Ameriku i stekli veliku zivotnu mudrost, shvatili poentu ljubavi i nabacili tonu devojaka ILI proveli "in game" citavu godinu (naravno u WOW-u). Na ovom forumu sam provela mozda nekoliko meseci ali sam se tek skoro registrovala, ali sam vec primetila prisustvo mnogih fascinantnih individua.
  11. Da, stvarno se osetim lose kad vidim tako nesto.
  12. Zasto je iskljuceno da majka moze da bude losa i zla zena?? Ne kazem da je to u ovom slucaju tacno ali cega sam se sve nagledala...
  13. Superbad, gledala sam je pre neki dan i nije toliko losa koliko sam se nadala. Klasicna teenage komedija sa americkim dosadnim humorom koji moze ponekad da me nasmeje.
  14. Serija je i boze moj kakvih ima na nasim kanalima. Pravo osvezenje nakon sto na programu vidis serije kao sto su "Seljaci", "Ljubav i mrznja" i razne spanske serije.
×
×
  • Create New...