Jump to content

v.vukmirovich

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About v.vukmirovich

Recent Profile Visitors

1,610 profile views
  1. Poštovani vozači, ljubitelji simulacija vožnje i auto-sporta uopšte, virtuelni trkački bilten nk.simRacing ogranak sajta nacionalnaklasa.com Vam predstavlja još jednu u nizu ovogodišnjih trkačkih liga. nk F1 2010 Liga (NacionalnaKlasa F1 Liga.) Simulacija: rFactor 1.255f Izdvajamo: [-] 19 zvaničnih trka. [-] Profesionalni server za održavanje trka. [-] 24/7 otvoren server za treninge i druženje. [-] Profesionalni pristup organizaciji sa sportskim i tehničkim pravilnikom. [-] Komisija za žalbe i penalizacije incidenata. [-] Pomoć i saveti novim i neiskusnim vozačima. Deo atmosfere na stazi bolje ćete spoznati ako pogledate kadrove iz prošlogodišnje nk F1 2009 lige. Najbrži cirkus na svetu samo što nije počeo. Mi vam nudimo besplatne ulaznice! Zvaničan početak sezone 14.03.2010. Pravila takmičenja i sve sto vam je potrebno možete naći u zvaničnim propozicijama. (klikni na link) Ukoliko imate dodatnih pitanja ovo je naš zvanični Forum. Očekujemo vas... ...na virtuelnom trkačkom gridu!
  2. Test trka je odrzana, ispostavilo se da je trkanje sa Ficama zabavnije nego sto smo pretpostavili. Evo i jedan video "Fikus akcija sa predtrke"... Rok za predaju skinova je do veceras u 12h, a za prijavu za ucestvovanje u ligi sve do poslednje trke!
  3. NK.simRacing virtuelni trkački ogranak sajta nacionalnaklasa.com 6. godinu zaredom organizuje virtuelne trkačke Lige za sve zainteresovane sim-trkače sa naših govornih prostora. Simulacija: GTR2 v1.1.0.0 Modifikacija: Power and Glory 2.1 Automobil: Abarth 1000TC (na našim prostorima poznat kao Fića ili po novom Fikus) snaga: 110 KS težina: 660 Kg maksimalni broj obrtaja motora: 8500 RPM obrtni momenat: 108 NM broj stepena prenosa: 5 pogon: na zadnjim točkovima Fizika ovog moda je izuzetna i dala nam je mogućnost da zaista na najbolji način konačno odvozimo jednu pravu "Nacionalnu klasu". Izdvajamo: [-] Zagarantovanih 20+ vozača na svakoj trci. [-] Pojedinačni i timski plasman. [-] Mogućnost personalizacije svog automobila ili izbor već ponuđenih posebno napravljenih za ovu priliku. [-] 1 test + 6 zvaničnih trka. [-] Profesionalni server za održavanje trka. [-] 24/7 otvoren server za treninge i druženje. [-] Profesionalni pristup organizaciji sa sportskim i tehničkim pravilnikom. Test trka 23/08/2009 (default mod, bez personalizovanih skinova) Prva zvanična trka 06/09/2009 (neophodan dodatni paket skin-ova) Dodatne informacije o propozicijama i svim potrebnim fajlovima. (klikni na link) Ovim putem pozivamo sve fer, duhom vedre vozače sa našeg govornog područja da nam se pridruže. Uzmite učešće i odmerite se sa najboljim virtuelnim vozačima sa ovih prostora! Očekujemo vas... ...na virtuelnom trkačkom gridu!
  4. Naravno da jeste, ali u prevodu je "turistickih", odnosno serijskih. Ovako je nekako najpribliznije. Elem, stranica za izbor automobila je otvorena danas u 12h i ostalo je jos 20 slobodnih automobila od ukupno 55 koliko ih je bilo.
  5. Podsecam Vas da izbor automobila za ucesce u Ligi pocinje sutra 12.01. u 12h a prva zvanicna trka se vozi 20.01.2008.
  6. Ekipa virtuelnog trkačkog biltena nk simRacing iza sebe ima pet sezona uspešnog organizovanja Sim-Racing liga. Sada poziva TEBE da budeš deo do sada najvećeg spektakla na našim virtuelnim prostorima! rFactor nk WTCC'08 Liga (uvodna info strana) Ako si zaljubljenik u prave simulatore vožnje, ako želiš da se oprobaš u jednom od najpopularnijih FIA serijala - "WTCC" (svetski šampionat turističkih automobila), ako si željan zanimljivih i neizvesnih trka, vožnje na braniku, preticanja, fer i čiste borbe za svaku poziciju, ako ti fali redovna doza adrenalina, onda je TVOJE mesto među nama... ...na virtuelnom trkačkom gridu! - Odaberi za sebe jedan od 6 ponuđenih marki automobila - Izaberi jednu od 2 divizije koja je po tvojoj meri - Učestvuj na 9 takmičarskih rundi, na svakoj po 2 trke u istom danu - Budi jedan od 30 kvalifikovanih učesnika takmičarskog karavana Ovim putem pozivamo sve fer, duhom vedre vozače sa našeg govornog područja da nam se pridruže. Uzmite učešće i odmerite se sa najboljm virtuelnim vozačima sa ovih prostora! Promo video High Quality link Potrebne informacije, način prijave, tabele, linkovi, snimci trka, izveštaji sve na jednom mestu: simracing.nacionalnaklasa.co.yu. Oficijelni forum lige za diskusiju, pitanja i obaveštenja: Broj mesta za učešće je ograničen! Da li si dorastao izazovu?
×
×
  • Create New...