Get Adobe Flash player

riO)

Members
 • Content count

  156
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About riO)

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!
 • Birthday 12/01/1989

Recent Profile Visitors

1,689 profile views
 1. hi from?
 2. Dvoje su se tako smuvali.
 3. giga se prodaje za 5oo din ... c-c-c-c-c
 4. Rekao bi da te nema na filmicu zepe,my FAV one!
 5. Tek sad vidim koliko sam jak... <3BAJA A taj storm je bio banovan,cisto ga nebi cimali 2 puta za redom da igra... Salim se..bila je zajebancija naravno,neverujem da bi ga opet pikovali anyway :)
 6. Gledao sam nesto loma vs nisha,malo vise ste uigraniji od nas :),mada ja mislim da je reshio pick,kao i u prvoj...i 3 bkb-a,nismo imali sta da trazimo sa nashim herojima.. Mada je damke mnogo vise plakao u prvoj partiji,iako smo dobili ))
 7. Ja nisam igrao?a mnogo sam jak... A za ovu drugu sam znao da gubimo :DDD,pre pocetka anyway gg :)
 8. Mnogo sam jak! ki ki RIKI
 9. /q me for more info glhf
 10. » Click to show Spoiler - click again to hide... «Terasa nije toliko teska,ja sam je brzo presao :)),ukapiras par brojeva gde se nalaze,nadjes 2,3 stvarcice i lagano,posle imas neki lift kad obavis par stvari i posle je kraj :P
 11. Ja sam bas pri kraju :),samo me mrzi dalje da igram ispale mi oci. » Click to show Spoiler - click again to hide... «U nekom liftu sam se spustio dole,i imaju neka vrata pretpostavljam da je kraj,divicu sutra :)
 12. Znaci mnogo je zajeban ovaj...bruka.... » Click to show Spoiler - click again to hide... «Ja sam isao na teresu neku i sad se tamo bakcem,ako nekom treba pomoc nek kaze :),ali je jedno 16 puta tezi od proslih room esc...
 13. Zep nema noge...
 14. Realno nagrade za 2,3,4 mesto?
 15. Ko jos daje pravi broj ?