Jump to content

Ikonica

The X
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Ikonica

Recent Profile Visitors

1,391 profile views
  1. Znaci ne znam,jebe me i to enablovanje sharinga. zato kazem treba mi pomoc u svakom mogucem smislu. od trenutka kad ubacimo adaptere u kompove pa do kraja
  2. Ja sam stvarno debil,ali vec 3 dana se jebem sa povezivanjem 2 pc-a preko wireless adaptera. Daklem,dva asusova wireless usb adaptera ( u pitanju je ovaj model http://www.asus.com/products.aspx?l1=12&am...mp;modelmenu=1) su ubodena u dva pc-a,oba koriste xp sp 2. U pitanju smo ja i komsija,na 5 metara razdaljine,a ovaj adapter baca signal i do 40m indoor,znaci to nije problem. Povezujemo se bez rutera,moze li se onda uopste ostvariti full conekcija (da nije limited ) Kada instaliram drajvere sa asusovog diska i sve one jutilitije,ponudi mi se opcija da wireless ide preko tih njihovih programa ili preko windows wireless settingsa. Ja ni na jedan ni na drugi nacin ne mogu da se povezem sa ovim drugim kompom kako treba. Znaci ako bi mi neko step by step kao jednom debilu pomogao da to odradim,bio bih mu beskrajno zahvalan,narezao sta god treba,film koji god hoce,muziku koju god hoce,bilo kakva razmena bla bla bla. (stvarno mi je to hitno)
  3. Ikonica

    Asus Ruter

    malo je promenjena kombinacija. koristim ova 2 asusova adaptera,bez rutera,za obicno povezivanje 2 kompjutera,i povezao sam ih,kako da osposobim sharing fajlova,ne znam proceduru,u pitanju je xp sp 2 na oba kompa. isao sam preko searcha (computers and people),kucam ime ovog drugog kompa,on ga kao nadje,izbacim shortcut na desktop ali mi trazi password,a ne znam koji je to password kad mi user account na xpu nema nikakav password
  4. koriscena nepunih 10 dana. full pakovanje,daljinski upravljac,fm prijemnik,svi kablovi,garancija 11i po meseci. koristio sam je do danas,radi super kad se sve nasteluje,ali dobio sam veliki lcd pa mi greota da gledam na monitoru :D placena 4300 pre 10 dana u onoj radnji malo pre gigatrona na banovom brdu (a nije win win)zaboravih joj ime,racun kao dokaz. cena 35e
  5. nakon podizanja svezeg windowsa na jednom kompu i apdejtovanja osnovnih drajvera sa asosovog diska (chipset update,realtek,ethernet) i drajvera za grafiku,nvidijinih proverenih,prijavljuje mi 2 unknown device-a pod tabom "other devices",nema nikakvih detailsa,ne znam kako da ih apdejtujem,(nemam na tom kompu pristup internetu-ne mogu automatski,vec preko specific locationa),i ako ih disablujem/uninstall,opet mi stalno javlja "found new hardware)
  6. Znaci ja ne znam sta je to,ali mislim da ne poznajem osobu koja koristi usb flash memoriju a da nije bar jednom zakacila onaj glupi virus sto se prenosi i sto mi sad otvara my documents po dizanju sistema... zna li neko kako se to uklanja ?
  7. model je leadtek expert,sad sam je namestio,ali zvuk ide samo na jednom zvucniku,slika mi je mutna,i mnogo kanala mi je crno belo. ubacio sam samo prikljucak od kablovske u nju..
  8. Zar nisi hteo da montiras Accelera na 8800gt ?
  9. Ikonica

    Asus Ruter

    Da li ovo radi posao i za lan i za internet ? Bitno je i jedno i drugo
  10. Ikonica

    Asus Ruter

    Komsija u stanu do mene i ja hocemo da se povezemo ovih dana,LAN i da sharujemo internet konekciju od 1024Kbps . Narucio sam : ovaj Asusov ruter http://www.easy.co.yu/web1/?q=node/637 i 2 ova asusova USB adaptera http://www.easy.co.yu/web1/?q=node/1591 Razmak izmedju dva kompa je oko 6-7 metara,2-3 zida razdvajaju. Ja koristim vistu 64,on xp sp 2. Da li je ovo sve potrebno za sherovanje interneta i obicno lan umrezavanje ? Hvala.
  11. Ok,posto bih sutra definitivno uzeo neko hladjenje,kazite mi sad koja je naj naj opcija i gde je mogu nabaviti ? (Zalman,CM,nebitno,najbolju opciju trazim)
  12. ali gde da nadjem hd materijal,nevezano za sharovanje s drugima..
×
×
  • Create New...