Jump to content

Mosha

The X
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Mosha

Recent Profile Visitors

1,077 profile views
  1. GC opet nema, nema najavljenog datuma uvoza, snalazite se na vreme =] Javljam kad cujem nesto.
  2. Vecina nerfa je vec palo, ovo je samo zvanicno i prepravka tooltip-a. Posle izlaska 3.0.2 i recima Blizzard-a: "Paladin class is working as intended" krenuli su da nas nerfuju svaki drugi-treci dan sa hotfix. Mada nisam primetio da spomilju forberance nerf, koji je vec live i koji je nerf cak i na pre-3.0.2 paladin (Avenging Wrath je bio 30% boost sad je 20%, i Forberance je bio 1min duration sad je 2min pre 3.0.2). Cudno je sto Blizzard uvodi promene bez apsolutno nikakvog obavestenja i posle 3 meseca testiranja menjaju stvari na slepo.
  3. Gubis vreme, izmedju dve firme koje saradjuju (Blizzarda i uvoznika) se uglavnom prvo potpise ugovor o saradnji =]
  4. Da, zato je uvek bolje platiti vreme preko kartice posto se tako zaobilaze zarade firmi koje vrse distribuciju GC-ova. I da, WotLK je poprilicno skup, kod nas posebno, ali i generalno u svetu, izgleda da Blizzardu nije dovoljno sto uzimaju 130 mil. mesecno od subscription. Ali kako kazu: "Ovce su za sisanje". =]
  5. 1gb DDR2 800 za Desktop racunare kosta ~1300 din, razlika u ceni je vrlo mala za Notebook racunare. Stvar je u tome sto za ~350-400e mozes da uzmes Notebook sa DualCore procesorom i 2gb rama, ali oni sa pristojinim grafickim karticama jednostavno idu u drugu klasu, pa si primoran da das mnogo vece pare nego sto treba da bi na istom mogao da igras video igre. Naravno, celokupna masina je mnogo jaca, ukljucujuci i stvari kao sto su hard disk npr. koji ti nije bitan za performanse u igrama, ali tako je. Dakle, lepo ti kazu ljudi da gledas prvo grafiku, Notebook sa solidnom grafikom ce imati i druge komponente na dobrom nivou, pa neka ti to bude merilo za neki uzi izbor a ne cena.
  6. Zadnje 3 nedelje stao je uvoz GC-ova, tako da ga nije bilo nigde. Nove kolicine su stigle pre 2-3 dana pa predpostavljam da ga svi imaju sad, ako bas nemas gde da nadjes pusti mi PM da se ne reklamiram ovde =] Sto se tice WotLK najavljena cena od strane generalnog uvoznika je 3700 dinara po sadasnjem kursu eura.
  7. Na prodaju: 1. Acc sa UD Priest lvl70, realm Frostmane, blue oprema, ima oko 300g na njemu, 20k honora, Taloring i Enchanting. Prodajem acc jer nemam vise vremena da igram na njemu, ima jos oko 30 dana placenog vremena, dobijate WoW+TBC kutije sa CD-Keys, sve potrebne informacije i tako dalje, cena za acc je 80e. 2. Samo char, Human Warlock, realm Frostmane takodje, full epix sa 3/5 s3 gear, svi vindicatori i jos po koji PvE Karazhan gear. Ima nesto vise od 100 Badge of Justice u steku, preko 20k honora, od profesija Herb 375 i JC 375 sa svim epix receptima i skoro svim rare receptima. Cena je 80e. Oba acc su moja i ja sam originalni vlasnik, Priest je transfer ready, kao i Lock ofc. Pozeljno je da ste iz okoline Beograda ili Obrenovca. Za dodatne informacije pozovite me na broj 063/8807320 ili posaljite SMS jer retko proveravam PM ovde.
  8. E ovako, dva ortaka bacaju WoW i prodaju sledeca 2 acc-a, oba su na Frostmane u Alijansi: 1.Acc je Human Lock, full s1/vindicator, ima nesto preko 400 resi, JC 375 i mining 375, kara atuned itd, ima oko 8k honora u steku i nesto arena poena, ne znam tacno koliko. Tu je i human war, cini mi se da je 33 ili 34 lvl trenutno, na istom serveru. Cena za acc je 130e. 2.Acc je Human Priest, full s1 i ima back, belt i jos 1-2 epixa ne znam tacno, trenutno je discipline, ima Herb375 i Alch375, kara atuned, isto ima poene i honore u steku samo ne znam tacno koliko da ne lupam, koga interesuje neka pusti SMS ili nazove na broj dole. Tu je i Gnom Mage 50lvl i UD Mage 61 ili 62 lvl. Cena za acc je 100e. Ono sto je vazno: Oba ortaka su originalni vlasnici, znaci dobijate kutije sa CD-ovima, full info za acc-e itd..Nikad niko nije bio banovan, opomenut od Blizz-a ili bilo sta u tom smislu. Ja sam u BG-u bilo bi dobro da ste i vi osim ako vas ne mrzi da dolazite do istog. Kontakt na tel: 064/6716190 ili na PM, sve sto vas interesuje pitajte pa cemo se dogovoriti.
  9. Prodajem golde na Frostmane-ally, 1000g=1600din, 2000g=3000din, za kolicine preko 5k javite ranije. Kontakt na PM.
  10. WTT UD Mage 62lvl na Frostmane serveru za bilo kog maga ili prista 50+ u Alliance takodje na Frostmane. Mozda bih ga i prodao, imam jos 1+ mesec uplacenog vremena. Originalni vlasnik, imam CD-key za WoW i TBC, promena e-maila i sve u fullu. Doplatio bih ako eventualno imate chara na vecem lvl-u. Treba mi hitno ako je neko zainteresovan neka se javi dok ga nisam obrisao. 064/671-61-90 Bojan
  11. jel prodajes acc sa tim likom na frostmane? pls javi sto brze

    062/8192698

  12. KUPUJEM: Locka, Druida ili eventualno Prista iskljucivo Frostmaine-Alliance. Dakle treba mi jedna od ovih klasa iliti jedan char, altovi su mi nebitni. Imam i Tauren Druida na Frostmane 63lvl atm, acc kupljen pre nesto manje od mesec dana pa ima jos 2+ meseca uplacenog vremena za neki eventualni trade. U principu bih platio do 120e za acc ako je char solidno/epix gearovan ali moze i green/blue varijanta za manju cenu naravno. Uslovi su da imate diskove sa cd-key za WoW i TBC i promena e-maila. Ako imate neku od ovih klasa koje mi trebaju kontaktirajte me na PM pa cemo se dogovoriti, krecem se Beograd-Obrenovac pa bi bilo pozeljno da ste negde u okolini.
  13. WTT Tauren druid 62lvl atm na Frostmane serveru za Ally chara pribliznog levela. Imam sve, kutije, cd-key, promena e-maila etc. Reply na PM, Beograd only.
  14. Slazem se, imash 7300GT varijantu za oko 6500 din. po meni mnogo bolje resenje nego 7600GS, shto se tice 7600GT trenutna cena joj je neshto preko 100e s tim sto je nisam video u na lageru kod Beogradskih dobavljaca vec neko vreme. Ako igras samo WoW 7300GT kartica ti je sasvim dovoljna, samo moras imati bar 1GB RAM-a.
×
×
  • Create New...