Jump to content

someguy

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About someguy

Recent Profile Visitors

1,683 profile views
  1. odes na www.berzica.com i postavis oglas da ti je potrebno tako nesto. tamo se obicno krecu ljudi koji se bave takvim stvarima.
  2. nazoves broj telefona koji sam dao pa pitaj za cenu, cenjkaj se, dogovaraj se, ja sam samo stavio oglas za drugara. sto se tehnickih stvari tice tu ti i mogu reci neke stvari koje znam. da, podrzava jos memorije, shto znaci da mozes ubaciti micro SD karticu veceg kapaciteta. podrzava wav, midi, mp3, 3gp, mp4, hm i to je to otprilike.
  3. CECT 168 dual sim mobilni telefon, nov, 2 komada. Dual sim, touch screen, linux phone, 2 baterije, punjach, usb kabl, moguce punjenje obe baterije istovremeno (jedna direktno na punjacu, druga u telefonu), baziran na MT6227 chipu, micro SD 128 mb, ekran 2,5 incha, 3 zvucnika... Cena, prava sitnica :) Oglas je za drugara, tako da kontakt iskljucivo na 063/583627 Slikano mobilnim telefonom ;)
  4. hm, ajd bash javi obavezno koliko para je u metrou, mada mi se cini da nije bilo 200 evra, al ajd, mozda gresim.
  5. vidjao sam u metrou da ima, ne secam se cene tachno, ali mislim da je bilo oko 6-7 hiljada dindzi, ne drzi me za rech mozda greshim. i bash je lep stochic, i igrachi su fino uradjeni. znachi nov novcijat :)
  6. someguy

    Kupujem

    da, trebalo bi da radi za usb. kazu da ta sa xboxa radi bez ikakvih podesavanja, a ova sa sonija ne moze da radi bez adaptera, jer postoje adapteri sa soni prikljucka na usb tako da mozes da koristis i soni gitaru. ako ti treba za frets on fire onda mozes i sam da napravish gitaru (od onih igracka gitara), imas gomilu uputstava na netu, ako ti treba bas za guitar hero onda moras da kupis originalnu, jer guitar hero ima valjda jednu dodatnu komandu koju frets nema. guitar hero gitaru mozes koristiti i na frets on fire.
×
×
  • Create New...